Primele imagini de la botezul fetiței Danei Chera, ex-Grecu


    Dana Chera a purtat o rochie albă la botezul fetiței sale, AnaFoto: arhivă personală
Dana Chera a purtat o rochie albă la botezul fetiței sale, AnaFoto: arhivă personală

A fost petrecere mare în familia Danei Chera, ex-Grecu. Vedeta tv și-a creștinat fetița, bebeluș pe care l-a născut în urmă cu două luni. Copilul este rodul iubirii cu Adrian Chera. Noul soț al prezentatoarei de la Antena 3 este medic stomatolog în Pitești.

Dana Chera a dispărut de pe micul ecran, dar și-a revăzut sâmbătă seara colegii de emisiune. Vedeta i-a avut invitați pe Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici la botezul fetiței sale Ana, de doar două luni. De altfel, cei doi au și dat-o de gol în emisiune că în familia Danei este o petrecere mare. 

„Îmi dai voie să fac o urare? Să ne trăiască și să trăiască cea care e încreștinată azi. La ora când noi avem emisiunea, deja e creștin. Fiica Danei Chera. Și acum să nu întrebați: sunteți în direct? Suntem în direct cu voi oricând vreți voi”, a spus Mihai Voropchievici.

Dana Chera și Lidia Fecioru sunt foarte apropiate
Dana Chera și Lidia Fecioru sunt foarte apropiate

„Suntem în direct la botez, pentru ca asta seară (n.r. sâmbătă seară) Ana a fost creștinată și Dana este o mămică super fericită, am permisiunea să vă împărtășesc bucuria botezului. Dana vă transmite mulțumiri, iubire și pace. Vă îmbrățișăm cu drag", a notat Lidia Fecioru.

Dana Chera este în concediu de maternitate și a lăsat emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 colegei sale Cătălin Porumbel. „Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis «nu ştiu dacă mă potrivesc cu formatul», dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la «La ordinea zilei», adică sunt şi ca acolo, dar mai mult ca aici. Şi a trecut peste noi, doamnelor şi domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani şi ceva, 28 de luni, şi iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important: cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viaţă. Şi acesta este motivul pentru care «Adevăruri ascunse» va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă", spunea Dana Chera în ediţia din data de 28 aprilie.

Dana Chera mai re doi copii din mariajul anterior cu Bogdan Grecu

catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
Sorana Cirstea, EPA jpg
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg