Primele intrigi la «Ferma»! Brigitte o acuză pe Claudia Pavel: «Soțul meu m-a înșelat cu ea»

Ultima actualizare:
laudia şi Cătălin Cazacu au făcut parte amândoi din echipa „Faimoşilor” şi au avut multe momente de tandreţe
laudia şi Cătălin Cazacu au făcut parte amândoi din echipa „Faimoşilor” şi au avut multe momente de tandreţe

Deși este abia a treia seară de emisiune, „Ferma” deja reușește să încingă spiritele între concurenți. Conviețuirea în condiții grele și de stres a trezit în aceștia câteva orgolii vechi, care au culminat cu o criză de nervi. Brigitte Năstase a fost protagonista primului „război” al celei mai noi emisiuni de la Pro TV, după ce comportamentul Claudiei Pavel a făcut-o pe vedetă să clacheze și să renunțe la orice urmă de diplomație.

Seara de joi, 31 ianuarie, a adus câteva controverse odată cu a treia ediție a emisiunii „Ferma”. Brigitte Năstase a acuzat-o pe Claudia Pavel, alias Cream, că i-a „spart” casa, dezvăluind că fostul ei soț, alături de care are și un copil, ar fi înșelat-o cu aceasta. Deși împart aceeași locuință în cadrul competiției, pe Brigitte și Claudia nu le va lega în mod sigur vreo prietenie pe durata concursului. 

Se pare că trecutul joacă un rol important pentru Brigitte, care este convinsă că unul dintre foștii ei soți, căruia în urmă cu ceva vreme îi purta și numele, Octavian Sfăt, ar fi înșelat-o în perioada în care erau împreună, cu nimeni alta decât Claudia Pavel, cu care acum fosta soție a lui Ilie Năstase este nevoită să dea ochii zilnic.

Brigitte Năstase o acuză pe Claudia Pavel de o „aventură” cu fostul ei soț

Fiind enervată și de comportamentul afișat de Claudia pe durata competiției, pe care atât Brigitte, cât și alți câțiva concurenți l-au catalogat ca fiind unul sfidător, fosta nevastă a lui Ilie Năstase a răbufnit la adresa cântăreței, pe care a acuzat-o că s-ar fi culcat cu primul ei soț. În mijlocul unei crize de nervi, Brigitte nu a mai ținut cont de colegialitate, nu s-a mai putut abține și le-a mărturisit tuturor celor de la „Fermă” că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lor.

„Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat pe vremea când era minoră. „Știam că nu mă suportă.. asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte. 


    laudia şi Cătălin Cazacu au făcut parte amândoi din echipa „Faimoşilor” şi au avut multe momente de tandreţeFoto: Captură Kanal D
laudia şi Cătălin Cazacu au făcut parte amândoi din echipa „Faimoşilor” şi au avut multe momente de tandreţeFoto: Captură Kanal D

Ambele s-ar fi iubit și cu Cătălin Cazacu

Dacă Brigitte a recunoscut public că a avut o relație cu Cătălin Cazacu, fost concurent la „Exatlon”, despre Claudia Cream s-a tot zvonit că s-ar fi iubit și ea cu sportivul, având în vedere că cei doi au petrecut mult timp împreună pe parcursul filmărilor emisiunii și, atât telespectatorii, cât și cei din jur au remarcat rapid o apropiere între ei. Totuși, nici unul nu a confirmat că ar fi fost implicați în ceva mai mult decât o prietenie. Claudia Pavel are un băiețel, pe nume Noah, din relația ei cu americanul Jeremy Lewis. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net