Primele poze cu fetița lui Dinu Maxer. Frățiorul o ține în brațe și e topit

image
Deea Maxer, cu micuța Maysa în brațefoto: arhiva personală

La 18 octombrie, Deea (29 de ani) și Dinu Maxer (45 de ani) au devenit și părinți de fetiță, după ce artista a adus-o pe lume pe micuța Maysa Maria. Azi, 22 octombrie, tânăra mămică a pus pe Instagram primele poze cu bebelușa, dar și imagini din camera ei, special amenajată în culoarea mov.

"Prin tine se explică Dumnezeu", scrie Deea Maxer în dreptul unei fotografii în care își ține copila la piept. Solista a născut pe 18 octombrie, la Maternitatea Bucur din Capitală, tot acolo unde a venit pe lume și primul ei copil, Andreas, acum în vârstă de 8 ani. Tot pe rețelele sociale, soția lui Dinu Maxer a pus o fotografie emoționantă și cu băiețelul ei, în timp ce își ține surioara în brațe, dar și poze cu camera Maysei, în care predomină culoarea mov.

image
Andreas este topit după surioara lui

Deea a avut complicații la cezariană

Nașterea micuței Maysa nu a fost lipsită de peripeții. Deea a povestit totul pe Facebook. „Maysa Maria Maxer, BINE AI VENIT pe lume! Suntem binecuvântați! Ora nașterii: 06.54, după ce Maysa ne-a luat prin surprindere. Membranele s-au rupt la ora 2:30 chiar dacă cezariana era programată în această dimineață la ora 7. Are 3190 de grame și 49 cm, gălăgioasă dar extrem de grațioasă. Mulțumesc doamnei Prof.Univ. Dr. Liana Pleș pentru tot efortul depus împreună cu echipa dânsei din cadrul Maternității Bucur. Datorită dânsei suntem bine, intervenția fiind una complicată. Mulțumesc pentru mesaje și gânduri", a scris Deea Maxer.

image
Așa arată camera micuței

Citește și:

Anca Serea a povestit cum a decurs operația de cezariană: «Am aflat o veste șocantă. M-am speriat puțin»

Soţii Maxer au intrat în "Ferma Vedetelor"

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
axialnt Sursa CJ Neamt jpg
rubla
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg