Primele poze cu Gabriela Cristea de la externare. Semnificaţia florilor pe care le-a primit de la soţ

image
Gabriela Cristea abia aştepta să plece acasă cu fetiţa

Gabriela Cristea s-a externat miercuri (20 martie) de la materniatea privată unde a născut în urmă cu trei zile. Soţul vedetei, solistul Tavi Clonda, a fost cel care s-a ocupat ca fetele lui să ajungă în siguranţă acasă. A pus bebeluşul într-un coş special pentru transport, iar soţiei i-a adus un buchet de stânjenei mov, flori care au o semnificaţie specială pentru cei doi fericiţi părinţi.

E fericire mare în familia Gabrielei Cristea. Vedeta a devenit duminică pentru a doua oară mămică la un spital privat din Capitală. Deşi s-a temut când a intrat în sala de operaţie după toată povestea cu Andreea Bălan, care a suferit un stop cardio-respirator la naştere, prezentatoarea tv nu a avut până la final niciun motiv de îngrijorare. Anastezia şi intervenţia chirurgicală au decurs fără probleme, iar micuţa a venit pe lume sănătoasă. A primit nota zece la naştere, pentru că i-a convins pe medici că are "voce".

image
Tavi Clonda şi-a externat fetele miercuri (20 martie)

De altfel, miercuri (20 martie), la externare, Gabriela Cristea a povestit că fetiţa, care a cântărit doar 2.700 de grame, ştie să se facă auzită. Thea Iris Maria se numeşte bebeluşul celor doi, iar pentru că au ales între cele trei prenume şi unul de floare, Tavi Clonda şi-a surpins soţia cu un frumos buchet de stânjenei (irişi), care au făcut-o pe proaspăta mămică să radieze de fericire.

Tavi Clonda a fost cel care s a ocupat de externarea vedetei  I a adus flori şi un ursuleţ de pluş jpeg
Gabriela Cristea abia aştepta să plece acasă cu fetiţa foto: Mihai Ionescu

Fotoreproterii Click! au surprins imagini de la externare, în care vedeta este condusă de soţ la maşină, iar bebeluşul protejat într-un coş special pentru transport. Cei doi părinţi mai au o fetiţă acasă, Bella Victoria Margot, în vârstă de un an şi cinci luni, care abia aşteaptă să-şi cunoască surioara.

Gabriela Cristea a născut cu două săptămâni înainte de termen

Gabriela Cristea a primit recomandare de la medic să nască prin operaţie cezariană la prima sarcină, iar la al doilea copil nici nu ar fi avut altă soluţie. De aceea, a stabilit cu medicul să se interneze cu două săptămâni înainte de termen, pentru a evita o complicaţie ce i-ar fi pus viaţa în pericol.

image
Gabriela Cristea se simte bine după operaţia de cezariană

 Prezentatoarea tv a explicat recent de ce în cazul ei nu este vorba despre un moft în ceea ce priveşte operaţia de cezariană pe care a ales-o. "Recuperarea nu este uşoară, să fim cinstiţi! E mai de durată. Sunt mulţi factori de după operaţie pe care trebuie să-i iei în calcul. Există riscul de ruptură de uter şi sunt extrem de monitorizată, de aceea o să nasc tot prin cezariană", spunea prezentatoarea tv la Antena 1 înainte cu doar câteva zile de a se interna. 

Citeşte şi:

Gabriela Cristea are pofte pe parcursul sarcinii. Nu se poate opri nici în timpul emisiunii

Primele declarații ale lui Tavi Clonda după ce s-a aflat că va mai avea încă o fetiță

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
FotoJet jpg
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
Charlene de Monaco
bebelus prematur foto salvati copiii romania
Paul Vulcan. Foto: Daniel Guță
image
image
image
image
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
david pușcaș PNG
Paula și Leo Iorga
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas