Primul abandon la «Uite cine dansează». Dana Budeanu s-a accidentat grav

Ultima actualizare:

    Dana Budeanu s-a ales cu o coastă fracturată și alta fisuratăFoto: captură Pro Tv
Dana Budeanu s-a ales cu o coastă fracturată și alta fisuratăFoto: captură Pro Tv

„Uite cine dansează” nu este doar un show al momentelor frumoase, ci și al celor dramatice. Pentru una dintre vedetele din emisiunea, drumul s-a încheiat. Dana Budeanu s-a accidentat grav și a fost nevoită să părăsească competiția după doar un dans.

Cu ochii plânși, designerul a recunoscut că durerile nu-i dau pace. Aceasta s-a accidentat chiar înainte de prima emisiune, dar a continuat, întrucât și-a dorit din inimă să danseze. Din păcate pentru ea, problemele s-au dovedit a fi mai grave decât credea: o coastă fracturată și alta fisurată.

„Sunt un om care nu a fost nici măcar răcit o dată în ultimii aproape douăzeci de ani. Starea în care mă aflu este pur și simplu una de șoc. Am avut, într-adevăr, cea mai grea coregrafie, dar nu m-am așteptat ca acest lucru să însemne imobilizarea mea fizică la propriu și asta pentru că sunt un dansator amator, care nu-și poate evalua real efortul fizic. Nu știu ce să spun, însă am să transmit tuturor cuvintele ultimului prinț în viață al intelectualității românești, Neagu Djuvara: «Îmi lipsește dansul. Am fost un pătimaș al dansului. Faptul că la 99 de ani nu mai pot, de altfel, nu mă mai poftește nimeni ca să mai dănțuiesc în momentul de față, este lipsa cea mai mare pe care o resimt acum. Dansul era o nebunie...»”, a declarat Dana Budeanu.


    Dana Budeanu, în lacrimi de durereFoto: captură Pro Tv
Dana Budeanu, în lacrimi de durereFoto: captură Pro Tv

Emil Rengle, partenerul și coregraful Danei Budeanu la „Uite cine dansează”, a completat: „Experiența de la Uite cine dansează! s-a dovedit a fi atât pentru mine, cât și pentru Dana, una pe cât de scurtă, pe atât de intensă Participarea la această emisiune mi-a adus aminte de un lucru pe care mulți oameni îl uită: femeile sunt fragile și vulnerabile. Iar eu am avut momente în care am uitat treaba asta în timpul repetițiilor. Spun asta pentru că Dana este unul dintre cei mai ambițioși și puternici oameni pe care îi cunosc, iar atitudinea și forța ei interioară m-au făcut să uit fix de fragilitatea care le face pe femei atât de speciale. Și eu și Dana împărtășim cumva aceeași viziune asupra existenței noastre și anume că viața trebuie trăită la intensitate maximă. Asta am încercat să dobândim în perioada scurtă în care am făcut parte din acest proiect minunat. Am vrut să ne depășim limitele și poate că am tras prea mult de noi și, din nefericire, nu tot timpul voința și tăria de caracter sunt în concordanță cu puterea noastră fizică. A fost o plăcere să dansez alături de Dana și sunt convins că vom mai dansa în multe alte ocazii împreună. Le urez succes colegilor noștri și îi voi urmări cu emoție în fiecare luni seară.”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net