Primul câștigător de la Românii au talent: ”Am fost dezamăgit de anumite persoane”

Ultima actualizare:

  Adrian Țuțu a câștigat prima ediție a show-ului ”Românii au talent” de la PRO Tvfoto: arhivă personală
Adrian Țuțu a câștigat prima ediție a show-ului ”Românii au talent” de la PRO Tvfoto: arhivă personală

Adrian Ţuţu, câştigătorul primului sezon al emisiunii “Românii au talent”, de la Pro TV, ne-a povestit despre experienţa prin care a trecut, dar şi despre proiectele viitoare. Tânărul a cântat hip-hop şi a luat premiul cel mare, pe care l-a investit în cariera lui.

 • Ai fost primul câştigător de la „Românii au talent”. Îţi mai aminteşti cine te-a îndrumat să participi la acel concurs?

Înainte să mă înscriu la concurs eram într-un mini studio pe care îl improvisasem în Focşani şi am auzit de preselecţii la radio. Am mers la o sală de internet şi m-am înscris, iar la scurt timp am fost contactat şi chemat să particip la concurs.

 • La cât timp după ce ai câştigat ţi-ai primit premiul cel mare?

Faţă de mine, cei care s-au ocupat de acest aspect au fost fair-play şi am primit premiul la scurt timp după terminarea concursului!

 • Erai puşti când ai intrat în lumea showbiz-ului. Ai avut parte de bucurii, dar şi de necazuri după acest show. A fost ceva aşa cum nu te aşteptai?

Odată intrat în acest joc, aşteptările au fost destul de mari şi, fiind un puşti nepregătit pentru un nivel destul de complex, dezamăgirile nu au întârziat să apară. Am fost dezamăgit de anumite persoane care, pe drumul lor către succes, au uitat să fie oameni.

 • Care a fost traseul tău de acum şapte ani? Ţi s-a schimbat destinul cu premiul obţinut?

Înainte să particip la acest concurs consider că eram un amator care visa să devină un profesionist. În ultimii șapte ani am încercat să învăţ de la cei ce cunosc acest domeniu ce este corect şi m-am axat atât pe dezvoltarea personală, cât şi pe cea profesională. Banii vin şi pleacă şi sincer m-am săturat să mă tot justific când vine vorba de premiu.

 • Crezi că puteai să faci lucrurile altfel decât le-ai făcut?

Odată cu vârsta am început să gândesc altfel şi acum văd anumite greşeli pe care le-am făcut, dar dacă le pun în contrast cu vârsta pe care o aveam atunci, consider că am făcut ce trebuie şi că tot ce am făcut m-a făcut tot ceea ce sunt acum.

 • Ce ai făcut în ultimul an?

Am preferat să stau mai retras, dar am lansat şi cateva piese pe care le găsiţi pe canalul studioului meu "MyCrewMusic”.

 • Ce urmează în cariera ta? Unde locuieşti acum?

Momentan locuiesc în Bucureşti şi lucrez cu drag şi spor în studioul meu, alături de mai mulţi oameni talentaţi pe care îi veţi cunoaşte curând.

 • Te-ai gândit să-ți întemeiezi o familie?

Momentan nu. Cred că atunci când va fi lângă mine persoana potrivită totul va veni de la sine.

 • Unde ţi-ar plăcea să-ţi petreci următoarea vacanţă?

Aş vrea să fie în America, pentru că îmi doresc de mult timp să ajung acolo.

Adrian Țuțu a fost fericitul câștigător al concursului „Românii au Talent”, în anul 2011. A plecat acasă cu trofeul, dar și cu suma fabuloasă de 120.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore foto  Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net