Prin ce chinuri a trecut Amalia Nastase ca să slăbească. „Lumea mă făcea obeză!”

Ultima actualizare:

    Amalia Năstase ajunsese la 92 de kilograme când s-a hotărât să intre la dietăfoto: captură video
Amalia Năstase ajunsese la 92 de kilograme când s-a hotărât să intre la dietăfoto: captură video

Mai avea puțin și atingea pragul critic de 100 de kilograme! În 2019, Amalia Năstase a început lupta acerbă cu kilogramele. A reușit să dea jos 32 de kilograme într-un an, iar acum, fosta soție a lui Ilie Năstase este într-o formă de zile mari.

Amalia Năstase a dat dovadă de ambiție și a ținut dieta oloproteică la care s-a înhămat la începutul lui 2019, iar rezultatul este mai mult decât satisfăcător. „Ziarele au scris că sunt obeză, ceea ce era adevărat. Mă dureau genunchii, coatele de la apa reținută. Când te îngrași, reții apă. Am născut și nu am putut să mai slăbesc. Nu puteam să-l mai țin pe Tomiță în brațe. Mâncarea nu e totul în viață. În doi ani de zile, am mâncat de două ori zahăr. Eram un om slab închis în corpul meu gras, era horror. Am zis: bă, dacă rămân așa? Deja îmi luam numai haine largi ca să mă acopăr. Nu am vrut să slăbesc brusc, ca să nu-mi cadă fața”, a povestit vedeta, despre lupta ei cu kilogramele, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Citește și:

Amalia Năstase a renunțat la dietă după ce a slăbit 32 kg. Ce face pentru a nu cădea pradă tentațiilor

Amalia Năstase: „Botoxul e prietenul meu”

Amalia Năstase a ajuns de la 92 de kilograme la 61. Nu este însă mulțumită și dorește să mai slăbească încă cinci kilograme. După ce a slăbit, fosta soție a lui Ilie Năstase a devenit clienta fidelă a clinicilor de înfrumusețare. „Botoxul care este prietenul meu. M-a ajutat să nu mai am riduri, ridurile se făcuseră mai adânci. Nici acum nu sunt mulțumită cum arăt. Mai trebuie să slăbesc vreo 4-5 kilograme. Urmez o dietă care imită postul negru. Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile. Numai cu ajutorul unui nutriționist am reușit să slăbesc. Altfel nu se poate!”, a mai dezvăluit Amalia Năstase. 


    Așa arată Amalia Năstase (în centru) după ce a slăbit 32 de kilogramefoto: captură video
Așa arată Amalia Năstase (în centru) după ce a slăbit 32 de kilogramefoto: captură video
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net