Prin ce traumă a trecut Irina Loghin în urmă cu 45 de ani: «Îmi introducea o soluţie care este înfiorătoare»

Ultima actualizare:

    Irina Loghin a trecut prin clipe grele pentru a putea aduce pe lume un copil
Irina Loghin a trecut prin clipe grele pentru a putea aduce pe lume un copil

Nimeni nu este ferit de greutăți în viață! Bogați sau săraci, cunoscuți sau oameni simpli, cu toții trec prin momente dramatice. Dacă pe artiști îi vedem mereu cu zâmbetul pe buze, asta nu înseamnă că destinul a fost mereu blând cu ei. Un exemplu în acest sens este Irina Loghin. Aceasta a trecut prin clipe grele în urmă cu 45 de ani. Celebra artistă de muzică populară a povestit în cartea scrisă de ea care au fost sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru a putea deveni mamă.

Irina Loghin s-a luptat mult să-și îndeplinească visul de a fi mamă. În cele din urmă, cu multe sacrificii, a reușit să-și îndeplinească această dorință arzătoare.

Irina Loghin a suferit intervenții medicale pentru a deveni mamă

Artista a povestit în urmă cu ceva timp cum a reușit să devină mamă, atunci când puțini medici îi dădeau șanse.

“Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a spus Irina Loghin în cartea “Viața mea este ca un cântec”.

Interpreta și soțul ei, alături de copiii lor, la o nuntă unde au fost nași
Interpreta și soțul ei, alături de copiii lor, la o nuntă unde au fost nași

Cum a cucerit-o soțul pe Irina Loghin. Abia după 10 ani a dus-o la altar

irina Loghin și Ion Cernea s-au cununat civil la 6 martie 1975
irina Loghin și Ion Cernea s-au cununat civil la 6 martie 1975

Într-o lume nebună, în care vedetele divorţează pe bandă rulantă, solista de muzică populară Irina Loghin şi Ion Cernea (82 de ani), fost campion la lupte greco-romane, sunt un exemplu de familie-model. Sunt de peste 40 de ani împreună, şi-au crescut frumos copiii, pe Ciprian (43 de ani ) şi pe Irinuca (40 de ani). Dar, n-a fost dragoste la prima vedete, căci şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu abia după zece ani de tatonări, iar cel care le-a intersectat drumurile a fost nimeni altul decât cântăreţul Benone Sinulescu.

Artista a povestit că s-a apropiat de soţul ei la petrecerile pe care Ion Cernea le organiza în garsoniera lui de lângă Cinema Patria din Capitală. Pe atunci, Irina Loghin, născută în Gura Vitioarei (Prahova), avea doar 24 de ani şi se mutase în Bucureşti doar de doi ani. Avea probleme grave de sănătate, iar Ion Cernea era extrem de atent cu ea, ceea ce a înduioşat-o. Bărbatul era nelipsit de la spital, îi ducea zilnic mâncare la sufertaş şi buchete de flori, se interesa de soarta ei şi când se afla în cantonamente.

În acele momente de cumpănă, Irina şi-a dat seama că Ion este un bărbat bun, cu inimă de aur. Cei doi s-au cununat la primărie, la 6 martie 1975. Ea avea 36 de ani şi era însărcinată în şapte luni cu primul lor copil, Ciprian. Cununia religioasă au făcut-o un an mai târziu. 

Irina Loghin a avut o copilărie tristă

Irina Loghin a povestit la Acces Direct ce copilărie în sărăcie a trebuit să îndure. Au fost momente când ea și familia ei au fost nevoiți să muncească mult și greu pentru a putea aduce bani în casă.

„Sărăcia prin care am trecut... Noi nu observam necazurile. Noi așa credeam că trebuia să fie. Eram 6 copii. Tata muncea pentru toți. Sora cea mai mare era jandarmul. Mama mergea la câmp. Eu eram cea mai mică. Pe noi ne învățau părinții ce să facem. Nu mi s-a părut nimic greu. Mă lua mama de la 6 ani să car lemne din pădure. Eu am vrut să mă duc la școală de la 6 ani, dar mama nu a vrut. Aveam galoși de cauciuc, am luat o haină de-a lui tata și eram cheală. Eram tunsă pe piele. Bântuiau păduchii pe la noi. Învățătoarea când m-a văzut m-a întrebat dacă sunt băiat. M-a pus să le cânt, nu eram nici înscrisă la școală. Tata și mama cântau. Tata cânta mai bine”, a delcarat Irina Loghin.

Irina Loghin a primit foarte multe sfaturi de la tatăl ei, sfaturi pe care le-a respectat cu sfințenie: „Deja eram patru surori, și tata m-a învățat să dau bună ziua la toată lumea. Să nu mințim, să nu ne facem de rușine. Dacă ne căsătorim, să păstrăm bărbatul toată viață. Tata ne lua la biserică în fiecare dumincă, să nu stăm cu ochii pe altcineva, să facem rugăciuni”, a declarat ea la Acces direct.

Citește și:

Irina Loghin, chinul prin care a trecut ca să fie mamă! Videoclip rar cu fiul şi fiica!

Cum a cucerit-o soțul pe Irina Loghin. Abia după 10 ani a dus-o la altar. Poze rare cu luptătorul și solista

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net