«Prinţesa» Ghenea, înapoi în palatul de un milion de euro

simeon stalpnicul png
Mădălina, o apariţie spectaculoasă în buricul CapitaleiFoto: Blitz

Binele învinge! Mădălina Ghenea şi Matei Stratan n-au rezistat separaţi, ea în apartamentul din Unirii, el în palatul de pe Andrei Mureşanu, aşa că au hotărât să lase relele deoparte. Actriţa şi-a luat bagajul şi s-a mutat la logodnicul ei, unde plănuiesc botezul micuţei Charlotte. Fotoreporterii Click! au surprins-o în vervă pe celebra olteancă.

Pe 3 aprilie Charlotte, fetiţa lor, împlineşte un anişor, aşa că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan vor fi împreună la acest eveniment important. După aniversare, au plănuit şi creştinarea micuţei, aşa că un alt moment înălţător îi aduce împreună pe cei doi părinţi.De data aceasta se vor ţine de mână la fel de îndrăgostiţi ca la început, pentru că au renunţat la orgolii şi, după multe dispute aprinse şi o perioadă în care au locuit separaţi, porumbeii s-au împăcat din nou.

Aceasta este vestea primăverii despre cel mai frumos cuplu din showbizul autohton! Matei Stratan (32 de ani) şi Mădălina Ghenea (29 de ani) se iubesc din nou şi vor să o crească împreună pe micuţa Charlotte.După această decizie, actriţa şi-a luat lucrurile din apartamentul în care locuia în zona Unirii şi s-a mutat în palatul pe care Matei Stratan şi l-a cumpărat  la finalul anului 2017, în zona Andrei Mureşanu.

simeon stalpnicul png
A făcut ravagii în DorobanţiFoto: Blitz

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi, marţi dimineaţa, în casa pentru care bogătaşul a cheltuit un milion de euro. Înainte să plece la birou, Matei şi-a condus iubita la un salon de tratamente corporale din zona Dorobanţi. Ambii au fost zâmbitori, cât despre Mădălina se poate spune că radia de fericire.  Îmbrăcată în haine negre, mulate pe formele-i rotunde, încălţată cu cizme peste genunchi, şi pe umăr cu o poşetă de 20.000 de euro, aceasta a făcut deliciul trecătorilor din zonă. Se pare că a prins drag de acest outfit, căci s-a afişat cu el şi în Italia, în urmă cu câteva săptămâni. A intrat în salonul respectiv  şi a petrecut acolo mai bine de trei ore.

simeon stalpnicul png
A stat trei ore în salonul din Dorobanţi, apoi a plecat spre vila achiziţionată de iubitul eiFoto: Blitz

Probabil că îşi doreşte să arate perfect la botezul fiicei sale, aşa că şi-a făcut nişte tratamente corporale cu aparate de ultimă generaţie. A fost aşteptată de o prietenă care conducea un Opel de 30.000 de euro.Iată că deşi a fost adusă de iubit cu un Porsche în valoare de peste 100.000 de euro, Mădălina, fată modestă, nu s-a ruşinat să-şi înghesuie picioarele lungi într-o maşină mai ieftină de 30 de ori. Din contră, s-a amuzat de situaţie, a urcat apoi în autoturism şi s-a grăbit spre vila în care locuieşte, de câteva săptămâni, cu bogătaşul Matei Stratan.

simeon stalpnicul png
Foto: Blitz

Relaţie din 2016, cu multe certuri și despărţiri

Povestea de iubire dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan a început în luna mai, 2016.După ce a avut relații cu Dragoș  Săvulescu (2009-2011), Leonardo di Caprio (2011), Gerard Butler (2012-2013), Michael Fassbender (2014) sau Philip Pleine (2016), olteanca l-a întâlnit pe Matei Stratan, cel mai bogat dintre iubiții ei, cu o avere de 300 de milioane de euro. La doar trei luni de când s-au întâlnit, artista a rămas însărcinată.

În aprilie 2017, ea a născut o fetiță căreia i-a pus numele Charlotte. Venirea pe lume a copilului le-a adus multă bucurie, însă au început disputele, iar în noiembrie, anul trecut, cei doi s-au despărțit.

simeon stalpnicul png
Matei Stratan, un tătic perfectFoto: Blitz

Ea a rămas în apartament, iar milionarul și-a cumpărat o vilă superbă, însă copilul a avut acces la ambii părinți. O perioadă bună a locuit la Matei, iar Mădălina mergea să o vadă. Iată că acum, după patru luni, s-au împăcat din nou.

simeon stalpnicul png
Aceasta este vila de un milion de euro pe care Stratan și-a cumpărat-o la finalul lui 2017Foto: Blitz
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Alexandru Arşinel (79 de ani) joacă în mai multe spectacole, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” jpeg
adrian sarbu mediafax jpeg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg