Pro TV chiar a dat lovitura! Simona Gherghe, umilită de Cabral


    Simona Gherghe este prezentatoarea "Acces Direct"foto: captură Antena 1
Simona Gherghe este prezentatoarea "Acces Direct"foto: captură Antena 1

Mutare câștigătoare pentru Pro TV la început de săptămână! Deși au anunțat cu numai două zile înainte că cel care se va lua la întrecere cu emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, va fi Cabral, și nu ”tradiționalul” Cătălin Măruță, audiențele au întrecut orice așteptări. Cabral a adus în fața televizorului aproape de două ori mai mulți telespectatori decât Simona Gherghe.

Audiențe foarte bune pentru Cabral și emsiunea ”Ce spun românii” în ziua în care i-a luat locul lui Cătălin Măruță în grila Pro TV. Carismaticul prezentator și-a umilit concurența luni, 12 septembrie, reușind să aducă în fața televizorului de două ori mai mulți telespectatori decât Simona Gherghe. Cabral a obținut un rating de 4,3, cu 22,0 share la nivelul publicului comercial, față de numai 2,6 puncte de rating obținute de Simona Gherghe, cu 14,3 share.


    Cabral prezintă emisiunea ”Ce spun românii”foto: PRO Tv
Cabral prezintă emisiunea ”Ce spun românii”foto: PRO Tv

Este pentru prima oară după mult timp când Pro TV reușește să-i ia fața Antenei 1 pe acest tronson orar. Nu s-a întâmplat acest lucru nici măcar când Simona Gherghe a fost în spital, operată de peritonită, și cu Dan Capatos la pupitrul emisiunii ”Acces Direct”.

Emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, numită în primele sezoane ”Happy Hour”, apoi ”La Măruță”, dădea de multă vreme semne de oboseală și pierduse lupta cu ”Acces Direct”, de la Antena 1. Problema era cu atât mai mare, cu cât audiențele slabe începuseră să afecteze și principalul jurnal al zilei, prezentat de Andreea Esca. În momentul în care începea programul principal de ştiri, puţini români se mai aflau în faţa televizoarelor.

Șefii din Pro Tv au recurs astfel la o soluție radicală la începutul sezonului de toamnă, mutând emisiunea lui Măruță mult mai devreme în grilă, de la ora 15:00 la ora 17:00. Cel puțin deocamdată, pare o mutare câștigătoare.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
bunicuta foto1 jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png