Probleme în “Las Fierbinţi”! Bobonete, Văncică şi Raiţ, fără Giani pe scenă

Ultima actualizare:

    Constin Diţă, Mihai Raiţ Dragomir şi Mihai Bobonete, în "Las Fierbinţi"
Constin Diţă, Mihai Raiţ Dragomir şi Mihai Bobonete, în "Las Fierbinţi"

Atmosfera familială din serialul “Las Fierbinţi” pare să nu mai fie la fel în ultima perioadă. Deşi toată lumea spune că la filmări este numai “lapte şi miere” şi că sunt ca o familie, s-ar părea că lucrurile nu prea mai stau la fel între Mihai Bobonete şi Costi Diţă, cei care îi interpretează pe cârciumarul Bobiţă şi pe Geani.

De peste 13 sezoane, de când se filmează serialul “Las Fierbinţi” (PRO TV), echipa arăta ca o adevărată familie, actorii devenind chiar şi rude între ei, căci şi-au botezat copiii sau s-au cununat unii pe alţii. În ultima vreme s-au împărţit în două tabere: Mihai Bobonete, alături de Mihai Raiţ, Adrian Văncică şi Costi Diţă pe de-o parte, iar Gheorghe Ifrim cu Leonid Doni şi Marius Chivu, în cealaltă echipă. Fiecare a încercat să facă propriile proiecte, piese de teatru sau spectacole de stand-up comedy.

Dar iată că şi în prima echipă au început să scârţie lucrurile. În decembrie 2017, Costi Diţă nu a mai putut fi prezent la spectacolele de stand up comedy de la Sala Palatului, din cauza unor probleme de sănătate. De atunci au existat zvonuri că nu s-ar mai înţelege.

afis
afis

Anul acesta a fost înlocuit cu Costel

Şi anul acesta, pe 26 ianuarie, vor avea un spectacol de stand-up comedy la Paris şi altele două la Bruxelles, pe 27 ianuarie, de la orele 17.00 şi 20.00. Văncică, Raiţ şi Bobonete erau vedetele de pe afiş, din nou Costi Diţă fiind marele absent. Din păcate, Mihai Bobonete a ajuns pe patul de spital, cu probleme grave la plămâni, aşa că va absenta motivat de la show-urile din străinătate. Colegii lui au fost nevoiţi să-i găsească un înlocuitor, însă iată că nu au căutat în propria ogradă “Las Fierbinţi”, ci  au apelat la un alt celebru umorist, Costel, pe care l-aţi putut vedea şi în serialul “Triplusec”, de la Pro TV. Mihai Bobonete a anunţat şi el deja că nu poate fi prezent la spectacole.

mihai bobobete
mihai bobobete

Nu se ştie cum vor evolua personajele lor în serial, însă Constantin Diţă va rămâne şi în echipa emisiunii “Pe bune”, al cărui sezon nou trebuie să înceapă.

Contactat de Click!, Adrian Văncică ne-a explicat: “Ne înţelegem bine în continuare, nu sunt probleme. Din cauza programului aglomerat pe care îl are la filmări, Constantin Diţă nu a putut fi prezent la aceste spectacole. El îşi ştie mai bine programul”, a declarat interpretul lui Celentano pentru Click!.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg