Probleme în paradis. Oana Zăvoranu a recunoscut necazurile apărute în căsnicia cu Alex Arshaf

image
Oana Zăvoranu și Alex Arshaf s-au căsătorit în 2016

Oana Zăvoranu (47 de ani) este o femeie asumată, astfel că nu a avut nici o problemă să povestească faptul că a fost la un pas să se despartă de soțul ei, Alex Arshaf. ”Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit”, au recunoscut cei doi, în emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Sunt căsătoriți din 2016 și, ca mai toate cuplurile, Oana Zăvoranu (47 de ani) și Alex Arshaf (33 de ani) au avut probleme. Zăvo a recunoscut că au existat momente când mariajul lor a fost pus la grea încercare și că au fost la un pas să divorțeze.

”Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a spus Oana, la emisiunea „Showbiz Report”, prezentată de Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu.

Alex Arshaf: ”Ne depărtasem, dar pendemia ne-a unit”

Alex Arshaf a completat faptul că se depărtaseră din cauza programului fiecăruia de este zi.

”Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună”, a punctat soțul mai tânăr al Queridei.

Oana Zăvoranu se află la al doilea mariaj. În 2011, aceasta a divorțat de Pepe (41 de ani), după o căsnicie de cinci ani. Atunci, s-a discutat intens despre faptul că l-a înșelat pe cântăreț cu Tudy, iar separarea celor doi s-a făcut cu mult scandal.

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/pepe-sufera-dupa-divort-zavo-mai-indragostita-ca-oricand-mesajul-oanei-de-ziua

https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-zavoranu-despre-operatiile-estetice-sunt-100-naturala

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
militar pedofil jpeg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
Cozi kilometrice la granița dintre Rusia și Georgia. Foto Maxar Technologies
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf