Problemele de sănătate ale Mirabelei Dauer au adâncit-o în credință!«Dumnezeu m-a trimis la analize»

Ultima actualizare:

    Mirabela Dauer, despre recuperarea post-operatorieFoto: Arhivă Click
Mirabela Dauer, despre recuperarea post-operatorieFoto: Arhivă Click

Îndrăgita cântăreața Mirabela Dauer a suferit recent o intervenție chirurgicală, deoarece starea ei de sănătate era pusă în pericol de o tumoră. După operație, Mirabela s-a simțit bine și și-a revenit într-un timp record. Cântăreața a declarat că se simte apropiată de Dumnezeu și consideră că faptul că este credincioasă a ajutat-o să treacă peste acest obstacol al vieții.

Mirabela Dauer, în vârstă de 70 de ani, a trecut printr-o operație dificilă, în data de 29 ianuarie, când medicii i-au extirpat un rinichi şi i-au tăiat şi porţiuni din alte două organe vecine, pentru a elimina o tumoră. Cântăreața a avut psihicul puternic și a reușit să depășească destul de rapid momentul, recuperarea post-operatorie întâmplându-se într-un timp scurt. Însă, Mirabela consideră că a avut parte și de ajutor divin, pe tot parcursul grelei încercări prin care a trecut, considerându-se o fire credincioasă și un om bun, pe care Dumnezeu îl răsplătește. „Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește. Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată”, a mărturisit aceasta în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.


    Mirabela Dauer: „Dumnezeu m-a trimis la analize!”Foto: Arhivă Click
Mirabela Dauer: „Dumnezeu m-a trimis la analize!”Foto: Arhivă Click

Artisa a povestit, de asemenea, cum a reușit să se refacă atât de repede, după operație. Mirabela Dauer consideră că în această perioadă grea a vieții și-a dat seama că a fost binecuvântată cu prieteni buni, care au ajutat-o pe plan moral și au încurajat-o, fiindu-i alături. „Mi-am cunoscut în ultima perioadă prietenii adevărați, cei care au stat alături de mine. Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, a mai spus cântăreața. În prezent, Mirabela se simte bine și este din nou cu zâmbetul pe buze, și a urcat chiar și pe scenă, pentru a concerta, la doar o lună de la operație. Aceasta a marcat, de asemenea, și câteva apariții televizate, după ce a reușit să învingă boala. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net