Problemele pe care le-a întâmpinat Andreea Ibacka în timpul sarcinii

Ultima actualizare:

    Andreea Ibacka a întâmpinat probleme pe timpul sarciniiFoto Instagram
Andreea Ibacka a întâmpinat probleme pe timpul sarciniiFoto Instagram

Andreea Ibacka a povestit despre cele mai grele momente prin care a trecut în timpul sarcinii. Soția lui Cabral a făcut declarații emoționante cu privire la perioada în care se pregătea să aducă pe lume o fetiță.

Andreea Ibacka este o mămică împlinită, iar de când fetița ei, Namiko, a venit pe lume, ea și Cabral sunt mai fericiți ca niciodată. Andreea Ibacka a declarat că fiica ei nu-i face deloc probleme, deoarece mănâncă și doarme destul de mult în timpul nopții.

„Copilul este foarte bine. Este veselă, este o mâncăcioasă. Are genele lungi, așa, întoarse. Vreau să fie în continuare un copil sănătos, nu am avut probleme cu ea. A fost foarte mare și puternică. A avut 3,600 la naștere și 52 de cm, acum a ajuns la 60 deja. Doarme noaptea, 7-8 ore și o trezesc eu. E înaltă! E o combinație, nu ne dăm seama. Nu seamănă atât de bine, nici cu el, nici cu mine. Este foarte frumoasă după standardele noastre, ne dorim să fie sănătoasă în primul rând și vedem mai încolo cu cine seamănă. Eu în general nu prea vorbesc despre probleme, decât atunci când acestea trec. Toată lumea are necazuri”, a declarat Andreea Ibacka.

Când va avea loc botezul fiicei Andreei Ibacka și a lui Cabral

Andreea Ibacka pregătește în avans botezul fiicei sale și a povestit despre problemele pe care le-a întâmpinat în timpul sarcinii, Andreea Ibacka și Cabral se gândesc să mai facă și un băiețel.

„A fost o perioadă de cumpănă pentru că cu 3 luni înainte de termen am ajuns la camera de gardă cu riscul de a naște prematur, iar problema era că eram plecați din țară. Eram în concediu, în Malta. Aveam 6 luni și jumătate de sarcină, nu anticipam nicio problemă. Am ajuns la 9 luni, aproape la 9 luni și jumătate, a fost bine. Eram cu casa neterminată, am așteptat să fie cât de cât gata și după s-a întâmplat. Ne-am găsit foarte greu numele pentru fetiță. Am găsit până la urmă un nume japonez, Namiko. Familia și prietenii erau convinși că îi ducem cu vorba. Numele ăsta ni l-a propus sora ei mai mare. Botezul îl vom avea loc la vară, cu familia, cu prietenii. Ne vedem la băiețel. Am numele pentru el, dar nu îl spun!”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars. 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net