Prodanca trebuie să-și pregătească buzunarul! Rebecca face 18 ani și vrea bolid de 120.000 de dolari

simeon stalpnicul png
Anamaria Prodan al─âturi de fiica ei, Rebeccafoto: Arhiva Personal─â

Fiica Anamariei Prodan va deveni major─â de luna viitoare, iar impresara vrea s─â o surprind─â cu cea mai frumoas─â surpriz─â. Va scoate bani grei din ÔÇŁtrezoreriaÔÇŁ familiei pentru cadoul fetei.

Celebra impresar─â Anamaria Prodan st─â ca pe ace! Are bucurie ├«n suflet ╚Öi, totodat─â, mari emo╚Ťii, pentru c─â fiica ei cea mare, Rebecca Dumitrescu, urmeaz─â s─â ├«mplineasc─â 18 ani. Pentru majoratul acesteia, afacerista este responsabil─â cu banchetul ╚Öi a preg─âtit artileria grea pe data de 19 aprilie, a╚Öa c─â tot familionul se va deplasa ├«n America s─â o felicite pe aniversat─â.

ÔÇ×Rebecca mai are o lun─â ╚Öi e major─â. ├Äi preg─âtim cea mai frumoas─â surpriz─â, c─â doar o dat─â face 18 ani. Vom avea dou─â petreceri: una pentru prietenii din America, alta pentru cei din Rom├ónia. Deja ├«ncep s─â caut loca╚Ťie, s─â v─âd cine o s─â c├ónte, c─âut─âm un cadou potrivitÔÇŁ, ne-a spus Anamaria Prodan. ╚śi nu se g├ónde╚Öte la orice fel de cadou, ├«ntruc├ót frumoasa ei fiic─â ├«╚Öi dore╚Öte o ma╚Öin─â de lux al c─ârei pre╚Ť este┬á de 120.000 de dolari. ÔÇ×Negociem pentru model. Ea ├«╚Öi dore╚Öte un Mercedes G Class WagonÔÇŁ, a mai spus afacerista.

simeon stalpnicul png
Mercedesul pe care îl dorește Rebecca va costa aproximativ 120.000 de dolari
Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg