Proful Cătălin Crişan îţi face copilul vedetă

Ultima actualizare:

  Solistul pregăteşte, pe 3 octombrie, spectacolul aniversar ”Cătălin Crişan şi prietenii săi”
Solistul pregăteşte, pe 3 octombrie, spectacolul aniversar ”Cătălin Crişan şi prietenii săi”

Îndrăgitul cântăreţ de muzică uşoară Cătălin Crişan (49 de ani) are un an plin, căci pregăteşte un spectacol grandios, cu prilejul celor 30 de ani de activitate, dar şi inaugurarea unei şcoli, unde îi va învăţa pe copii să devină muzicieni, actori sau regizori. El susţine că preţurile la aceste cursuri nu vor fi piperate, ci pentru orice buzunar.

Cătălin Crişan ne-a vorbit despre centrul educaţional pe care îl va deschide în luna septembrie. ”Preşcolarii, şcolarii şi liceenii vor putea lua lecţii de canto, actorie şi regie, de la mine, şi vor învăţa limba engleză şi franceză, dar şi jurnalism sportiv, de la alţi profesori”. 

Artistul nu consideră această şcoală o sursă mare de venit: “Preţurile pentru micuţi vor fi mai mici decât pe piaţă, interesul meu nu este să mă îmbogăţesc. Dacă îmi rămân bani pentru chiria spaţiului eu sunt mulţumit”. 

Dar, în paralel cu acestă afacere, Cătălin se pregăteşte asiduu şi pentru spectacolul pe care îl va susţine la Sala Palatului, pe 3 octombrie, cu ocazia celor trei decenii de activitate susţinută pe scenă. În paralel cu repetiţiile, el a intrat şi într-un proces de slăbire, pentru că vrea să arate impecabil în ziua cea mare.


  Cătălin îşi deschide şcoala de muzică în acest imobil din Bucureşti
Cătălin îşi deschide şcoala de muzică în acest imobil din Bucureşti

 “Trebuie să slăbesc 15 kilograme până la marele eveniment din octombrie. Aşa că am trecut, de aproape două săptămâni, la regimul pe care îl ţin o dată la trei ani. Este propria mea dietă, nu a unui specialist. Timp de două săptămâni mănânc carne, mezeluri şi ouă, după care trei zile fructe, legume şi lactate, iar următoarea săptămână trec din nou pe carne. Nu sunt un maniac al sportului, fac bicicletă şi înot, iar uneori joc tenis”, ne-a mai dezvăluit Cătălin. 

Preţurile biletelor la show-ul ”Cătălin Crişan şi prietenii săi” variază între 40 şi 128 de lei. 

Nostalgicii vor putea asculta, cu acest prilej, cele mai frumoase piese ale artistului, de la debut şi până în prezent. 

Nu va lipsi nici romanticul refren “Dacă pleci”, prezentat de artist în 1995, la Festivalul Mamaia: “Dacă pleci vreau să vin cu tine/ Dacă pleci ia-mă şi pe mine/ Dacă pleci n-ai să poţi trăi/ Cu tot ce a fost şi nu mai vrei să ştii”.

A fost căsătorit cu două doctoriţe

În 2009, solistul a divorţat de medicul de familie Lucia Bubulac (50 de ani), după o căsnicie care a durat 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Daria (17 ani) şi Raris (13 ani), care au rămas să locuiască împreună cu mama. 


  Cu Lucia Bubulac are doi copii, pe Raris şi pe Daria
Cu Lucia Bubulac are doi copii, pe Raris şi pe Daria

După divorţ, Cătălin Crişan nu a suferit prea mult, ci şi-a găsit fericirea în braţele unui medic dermatolog, pe nume Ioana Alina Cupşa, cu care s-a căsătorit civil în decembrie 2010. În iunie 2011 au făcut cununia religioasă, iar în decembrie 2012 a venit pe lume fetiţa lor, Lara Maria. 

În decembrie 2013, Cătălin Crişan a divorţat şi de cea de-a doua nevastă. Au rămas însă în relaţii civilizate de dragul minunatei lor fetiţe. 


  Ioana Alina Cupşa i-a dăruit o fetiţă, pe Lara Maria
Ioana Alina Cupşa i-a dăruit o fetiţă, pe Lara Maria

După două căsnicii eşuate, artistul este din nou îndrăgostit şi are o relaţie de mai bine de un an cu o femeie despre care vorbeşte cu multă patimă, dar căreia nu doreşte să-i dezvăluie identitatea. 

“Sunt fericit şi mă simt iubit de un suflet deosebit. Copiii, proiectele şi prietena mea sunt Universul meu. Ei mi-au dat putere să merg mai departe”, a declarat artistul pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net