Puștiul lui Petre Roman va frânge multe inimi! Petrus e un copil superb


    Petrus are 9 anifoto: captură video Antena 1
Petrus are 9 anifoto: captură video Antena 1

Petrus Roman, fiul de 9 ani al fostului premier Petre Roman (72 de ani), îi va călca mai mult ca sigur pe urme celebrului său tată, care a avut un succes nebun în rândul doamnelor și domnișoarelor. Puștiul a apărut la o emisiune tv cu mama lui, Silvia Chifiriuc, și a fost admirat de toată lumea.

Petre Roman (72 de ani) și Silvia Chifiriuc (44 de ani) au cu ce să se laude. Petrus este o mândrețe de băiat, care îi seamănă leit tatălui lui. Luni, puștiul care are 9 ani, este frumos şi deştept şi a venit şi la televizor, alături de mama lui, cu care a prezentat câteva ținute de designer. Crăciunul în noua familie a fostului premier se va sărbători acasă, iar Revelionul o va prinde pe consoarta lui Petre Roman pe scenă, la munte.

"Vom petrece undeva la munte anul acesta. O să fiu și la muncă, și la distracție cu familia și cu prietenii", a mărturisit Silvia Chifiriuc la Antena 1, la emisiunea "Prietenii de la 11", prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei. Petrus a povestit și el că așteaptă de la Moș Crăciun două cadouri, un pistol și un lego. 

Petrus și Silvia Chifiriuc
Petrus și Silvia Chifiriuc

Petrus Roman, bun de fotomodel

Primăvara trecută, Petrus a participat la o prezentare de modă la Romexpo. Vedetele au fost chemate împreună cu copiii lor, pentru a defila pe podium, însă toţi ochii au căzut, evident, pe cei mici. 

Printre copiii-VIP care au făcut parada modei a fost şi Petrus (7 ani), fiul lui Petre Roman, care a venit însoţit de mama sa, cântăreaţa Silvia Chifiriuc (44 ani).

Petrus este elev la Școala Franceză.

Citește și:

Incredibil, cum arată Petre Roman la 72 de ani! Secretul fostului premier!

Petre Roman se vrea tătic a treia oară la 71 de ani

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg