Puștiul Mihu, din ”Toate pânzele sus”, a împlinit 60 de ani!

Ultima actualizare:

    1976 - Era Mihu, băiatul bun la toate, pe vasul ”Speranța”
1976 - Era Mihu, băiatul bun la toate, pe vasul ”Speranța”

Cristian Șofron, căruia rolul Mihu, din seria ”Toate pânzele sus!”, avea să-i aducă un mare succes, în lumea cinematografiei, a schimbat ieri prefixul. Acum apare pe afișele marilor spectacole și este directorul Teatrului Odeon, însă nu poate uita de perioada în care a filmat pentru pelicula difuzată de TVR, în anii comunismului. Atunci, avea doar 18 ani.

 „Când am ajuns la probe, la domnul Mureşan, mai era doar o singură persoană pentru probe, Horaţiu Mălăele, dar m-a preferat pe mine. Am început filmările mai devreme cu două luni. Mai exact, era o pregătire pentru film, căci trebuia să mă împreietenesc cu câinele cu care urma să filmez. Aşa că m-au dus la grănicerii din Constanţa şi m-am împrietenit cu câinii. Iar într-un final au rămas cinci câini imenşi cu care mă plimbam prin Constanţa, unde avea sediu echipa de filmare, care au intrat în preselecţie. Ieşeam cu ei la plimbare pe faleza Cazinoului Constanţa şi cum eu aveam un fizic „impunător”, pe care îl am şi azi (e slăbuţ) toată lumea se uita după băiatul slab cu cinci câini imenşi în lesă”.


    2018-Acum este directorul Teatrului ”Odeon”foto: Adevărul
2018-Acum este directorul Teatrului ”Odeon”foto: Adevărul

Actorul a muncit doi ani, iar cartierul general era la Constanţa. „Am filmat de 2-3 ori în Bulgaria, la Nisipurile de aur, făceam naveta în Deltă. Filmările pentru toate porturile în care ancoram în film se făceau în Portul Tomis, cu vasul ”Speranța”, care avea un motor vechi”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net