Radu Banciu, dat în judecată după ce a jignit Islamul

image
Radu BanciuFoto: Arhiva personală

Radu Banciu se va alege cu un nou proces, după ce Abu al Ola Nagi al Ghithy, preşedintele Centrului Cultural Islamic „Islamul Azi“, a anunţat că intenţionează să dea în judecată un prezentator TV care a adus jigniri Coranului, conform adevarul.ro.

Preşedintele Centrului Cultural Islamic nu a precis numele prezentatorului în cauză, dar a cerut lui Iohannis şi lui Ponta să ia măsuri, scrie adevarul.ro.

"Joi seară, un prezentator de la o emisiune – nu vreau să spun cine este pentru că nu vreau să-l fac cunoscut – a denigrat şi a jignit Islamul. Coranul este de c***t. Aşa a zis. Noi, musulmanii din România, am decis să-l dăm în judecată. Le cerem lui Klaus Iohannis şi lui Victor Ponta să ia măsuri. Prezentatorul respectiv a zis că Islamul este o cretinitate de religie care i-a îndobitocit pe oameni. Cum să spună: Coranul este de rahat?!”, a zis Abu al Ola Nagi al Ghithy la România TV.

Radu Banciu a vorbit în termeni duri despre Islam după atentatul terorist din redacţia „Charlie Hebdo“.

„Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Aceşti demenţi pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Ei îşi trag seva din acest rahat care este Islam. Nu se pot comporta ca nişte europeni, pentru că au o altă religie. Indiferent că sunt doctori eminenţi, scriitori de premiul Nobel sau simpli terorişti, ei cu toţii îşi trag seva din această îndobitocire a religiei pe care o au“, a zis Radu Banciu joi seară la B1 TV,.

„Duceţi-vă dracului de tâmpiţi. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu eşti musulman, iar eu creştin? Această religie manipulează pe oricine“, a mai spus Radu Banciu. „Coranul… acest rahat de carte… nu reuşeşte să oprească gloanţele“, a adăugat prezentatorul TV făcând referire la rândurile scrise pe o copertă a revistei „Charlie Hebdo“. 

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
image png
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
rosia montana jpeg
stres munca
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg