Radu Banciu, gafă teribilă! S-a făcut de râs în direct

Ultima actualizare:
Mesajul real (stânga) și cel editat (dreapta)
Mesajul real (stânga) și cel editat (dreapta)

Cunoscutul prezentator de la postul tv B1 a comis-o din nou! Fiind mare fal al echipei de fotbal Olympique Marseille, Radu Banciu (45 de ani) a făcut o confuzie enormă. Realizatorul tv a crezut că suporterii fromației franceze i-au dedicat un mesaj, la cel mai recent meci cu Lyon, care s-a încheiat cu 1-1. Pe banner era scris „Gracias Banciu!” („Mulțumim Banciu”, n.r), iar prezentatorul a crezut că este vorba de el, dar totul a fost o farsă la adresa lui.

Radu Banciu și-a început emisiunea cu o gafă de zile mari. El a ținut să le mulțumească amicilor din diaspora pentur gestul incredibil pe care credea că l-au făcut pentru el, potrivit realitatea.net.

„Bun găsit, dragi prieteni. Începem cu o informaţie care interesează, desigur, amicii noştri din Diaspora. Că se strânge laţul în general în jurul autorităţilor şi a celor care ne vor în continuare doar la această masă. Mă rog, ei nu ne-ar vrea nici aici, dar asta e deocamdată. Nişte imagini de aseară, de la Marsilia, de pe stade Velodrome, de la meciul Olympique Marseille – Olympique Lyonnais din Ligue 1. Iată-le!"

Cui îi era adresat mesajul


    Mesajul real (stânga) și cel editat (dreapta)Foto: realitatea.net
Mesajul real (stânga) și cel editat (dreapta)Foto: realitatea.net

Bannerul respectiv îi era dedicat fostului antrenor al echipei Olympique Marseille, lui Marcelo Biesla. Nu scria „Gracias, Banciu”, ci „Gracias, Bielsa”, dar mesajul a fost editat într-un program pe calculator, de un user care a publicat toată farsa pe o rețea de socializare.

Cu toate acestea, Radu Banciu nu s-a prins că totul este o glumă și a continuat să le mulțumească fanilor: „Imaginea subsemnatului şi un banner în care mi se mulţumeşte în limba spaniolă. Că asta e limba oficială a stadionului după ce am avut antrenor argentinian, sezonul trecut, şi acum avem antrenor spaniol. Le mulţumesc prea plecat fanilor noştri şi în special românilor din Marsilia care, iată, cu ce bannere s-au prezentat aseară la un meci pe care l-a văzut toată Europa. Sigur, aceste imagini sunt confidenţiale, nu să le căutaţi la tv”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net