Radu Beligan, furat după moarte! Permisul de conducere al actorului, scos la vânzare pe un site de anunțuri

Ultima actualizare:

    Anamaria, fiica lui Radu Beligan, a reclamat scoaterea la vânzare a ultimului permis de conducere deținut de tatăl eifoto: arhiva personală
Anamaria, fiica lui Radu Beligan, a reclamat scoaterea la vânzare a ultimului permis de conducere deținut de tatăl eifoto: arhiva personală

Anamaria, fiica regretatatului actor Radu Beligan, este consternată! După moartea tatălui ei, aceasta a descoperit cu stupoare că două dintre obiectele personale ale marelui actor ar fi fost furate și scoase la vânzare pe un cunoscut site de anunțuri.

Este vorba despre ultimul permis de conducere deținut de tatăl ei, dar și despre o copie a cărții de identitate a acestuia, care au fost scoase la vânzare pe un site specializat. Deținătorul bunurilor marelui actor solicită suma de 850 de lei pentru cedarea obiectelor personale.

Anamaria Beligan, fiica actorului, a reacționat vehement după ce a observat furtișagul și a reclamat fapta contul personal de Facebook. “Dumnezeule, câtă NERUȘINARE!”, a scris Anamaria Beligan. Mai mult, aceasta a făcut în scris o solicitare către deținătorii respectivului site pentru a opri vânzarea ilegală a actelor.


    Ultimul permis de conducere deținut de Radu Beligan, scos la vânzare
Ultimul permis de conducere deținut de Radu Beligan, scos la vânzare

La doar o zi după ce a făcut sesizarea, fiica actorului a primit confirmarea că vânzarea a fost oprită. “Victorie! Vânzarea s-a oprit. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest oribil interval”, a mai scris aceasta. Din păcate, actele de identitate care i-au aparținut lui Radu Beligan nu au putut fi recuperate.

Citește și:

Femeile din viața lui Radu Beligan. Cum s-a îndrăgostit de ultima soție

Regretatul Radu Beligan, unul dintre cei mai longevivi actori români

Radu Beligan s-a stins din viață la 20 iulie 2016, la vârsta de 97 de ani, fiind considerat unul dintre cei mai longevivi actori.Anamaria Beligan este, după moartea tatălui său, cea mai vocală fiică a maestrului, fiind foarte atentă la modul cum este păstrată memoria marelui actor. Anamaria Beligan a mai avut un scandal cu o casă de licitații care a scos la vânzare mai multe obiecte aparținând lui Radu Beligan fără acordul moștenitorilor. Anamaria a avut la un moment dat și o dispută aprigă cu organizatorii unui spectacol în Timișoara, care au pus pe afiș poza maestrului, în lipsa unui acord.

Citește și:

Moștenitorii lui Radu Beligan, scandal pe bunurile actorului

image
image
image
image
image
image
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg
BeFunky collage (5) jpg