Radu Groza, încercări disperate de a o aduce înapoi pe Roxana Nemeş. Impresarul suferă îngrozitor după despărţire FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Radu Groza bate  bisericile, în speranța  unui ajutor divin
Radu Groza bate bisericile, în speranța unui ajutor divin

Radu Groza (43 de ani) suferă enorm după Roxana Nemeș. Celebrul impresar a început să bată bisericile și să dea acatiste, încă de când a început să scârțâie relația cu iubita lui.

 După despărțirea de Roxana Nemeș a efectuat câteva pelerinaje prin țară, în speranța că aceasta se va întoarce în brațele lui.

Recent, el a fost surprins de fotoreporetrii Click! la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, vizavi de Hotel Mariott. Extrem de trist Radu a intrat să se roage. La ieșirea din biserică s-a întâlnit cu un prieten, dar și cu Roxana Marcu, pe care a îmbrățișat-o cu patos.

Radu Groza şi Roxana Nemeş s-au despărţit după şase ani de relaţie

Roxana Nemeş (26 de ani) şi Radu Groza (43 de ani) s-au despărţit după o relaţie ce a durat şase ani. Solista a mărturisit că despărţirea de Radu Groza nu a survenit din cauza infidelităţii şi că cei doi aveau probleme de mai mult timp. Blonda a ales să se separe de impresarul Radu Groza  pentru că acesta nu o plătea pentru concertele susţinute.

''Noi aveam probleme de mai mult timp, nu m-am hotărât pe loc. Stau singură şi nu îmi este uşor. Noi ne-am acceptat aşa de la bun început. M-a interesat doar cum a fost el cu mine ca om. Pe mine nu m-a interesat ce a făcut el înainte. Am luat-o de la zero. Nu mă interesează nimic din ce s-a zis, ci doar ce o să facem mai departe", a spus Roxana Nemeş. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net