Radu Herjeu, membru CNA, după ce Tudor Chirilă a rămas în chiloți la «Vocea»: «L-a călărit semidespuiat pe colegul de platou»

image
Tudor Chirilă a fost criticat și ironizat după momentul de la „Vocea României” în care s-a dezbrăcat Foto: Captură Pro Tv

Actorul și cântărețul Tudor Chirilă a fost protagonistul unui moment „picant” de la „Vocea României” după ce, la glumă, a decis să se dezbrace, rămânând pe scenă doar în boxeri. Dacă la acel moment publicul din sală și colegii săi s-au amuzant, ulterior artistul a fost criticat de către un membru al CNA pentru „show-ul” oferit.

După ce s-a dezbrăcat pe scena de la „Vocea României”, membrul juriului a declarat ulterior că, într-adevăr, imaginile difuzate nu-i fac tocmai cinste și a explicat că i-a rugat pe producătorii emisiunii să taie secvențele la montaj, însă acestea au fost date pe post oricum. 

După ce Tudor Chirilă a apărut efectiv în chiloți pe micile ecrane, un membru al CNA (Consiliul Național al Audiovizualului) a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa cântărețului, în care îi ataca acestuia și meseria, nu doar „prestația” de vineri seară. Radu Herjeu l-a ironizat pe Tudor, numindu-l „cântăciosul fără voce”. 

„Mulţumescu-ţi ţie, doamne (adică domnu’ de conduce Pro TV-ul), că vom lua o pauză la CNA de la vizionat sute de ore de emisiuni halucinante cu adopţii, Caracal, olandeji, toneli şi cumpănaşi, şi vom analiza modul în care cântăciosul fără voce l-a călărit semidespuiat pe colegul de platou”, a fost mesajul membrului CNA. 

image
Tudor Chirilă a făcut show vineri seară la „Vocea României”

În cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute a show-ului „Vocea României“, Tudor Chirilă s-a lăsat dus de val și s-a dezbrăcat pe scena emisiunii. Ulterior, și colegul lui de juriu, Horia Brenciu, a intrat „în joc”, ambii oferind publicului o scenă desprinsă parcă din filmele de comedie. Întreg momentul a pornit de la un concurent care a mărturisit că este pasionat de cai şi de pictură, şi că pictează „bărbaţi nud şi cai“. Astfel, Brenciu a „jucat” rolul calului, iar Chirilă, a fost modeul „nud”, bine că nu până la capăt. 

Cum a explicat Tudor Chirilă situația 

Artistul și-a cerut ulterior scuze pentru moment, explicând că uneori zilele de filmare pot fi grele și că s-a lăsat „dus de val”. Totuși, acesta a explicat că își asumă faptele, chiar dacă i-a rugat pe producătorii emisiunii să nu difuzeze scenele respective. 

„Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi şi mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obişnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem şi relaxarea că echipa de producţie va edita şi va «curăţa» imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent.

Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi «Vocea României» în care m-am lăsat dus de val şi m-am dezbrăcat în timpul filmărilor. Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele, dar mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinţa fermă ca momentul ăsta să nu apară, dar n-am reuşit să înduplec pe nimeni. Aşa că am făcut-o, mi-o ascum“, a scris Tudor Chirilă în mediul online, după difuzarea imaginilor. 

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg