Radu Vâlcan a făcut totul public. Cum arată locațiile în care se filmează sezonul 7 „Insula Iubirii”

Ultima actualizare:

Radu Vâlcan deja s-a instalat la căldurică! Moderatorul „Insula Iubirii” s-a apucat deja de filmări, împreună cu întreaga echipă de la Antena 1. Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură noi vești, iar din Thailanda, soțul Adelei Popescu îi ține la curent atât cât îi permite timpul.

Radu Vâlcan a plecat peste mări și țări!

În urmă cu puțin timp, Radu Vâlcan a plecat din nou de acasă! În fiecare an, prezentatorul Antenei 1 participă la filmările pentru „Insula Iubirii”, reality-show-ul deja cunoscut în rândul telespectatorilor. După perioada pandemiei care nu i-a mai permis să filmeze, anul trecut, soțul Adelei Popescu s-a întors în Thailanda, acolo unde s-a pus din nou pe treabă.

Sezonul 6 a revenit în forță, însă fanii emisiunii nu au mai fost la fel de încântați de cele văzute. Acum, în sezonul 7, se așteaptă la noutăți mult mai tari!

Pentru asta, Radu Vâlcan a făcut un anunț liniștitor pe pagina sa de Instagram. Celebrul prezentator a anunțat un sezon de neuitat, spre bucuria tuturor celor care îl așteaptă cu nerăbdare.

„Pun poza asta aici că mi se pare cea mai în regulă din alea zeci pe care le am din seria asta. Ca să nu pară că am gușă, că râs tâmp, că etc. Gata, puțin filtru și am rezolvat-o.

Să știți că filmăm Insula iubirii. Este sezonul șapte. Este mișto. O să vă tot agasez cu postări de-astea. Ca să știți. Să vedeți poze cu sarmale și cârnați când mă întorc. Vă îmbrățișez. PA!”, a scris Radu Vâlcan, pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii cu el, din Thailanda.

Mai mult, moderatorul a mai postat câteva imagini cu cadrele în care se filmează. La bonfire, totul este neschimbat, iar buturugile îi așteaptă pe concurenți să se „dezbrace” de secrete.

Resorturile sunt impecabile, ca în fiecare an: piscină atât pe insula băieților, cât și pe insula fetelor, diverse facilități, camere curate și pline de „colțișoare” în care sunt amplasate camera de supraveghere, pentru ca totul să fie prezentat în fața telespectatorilor în cea mai mare transparență.  

Aurel, cel mai controversat concurent de la „Insula Iubirii” a criticat sezonul 6

În urmă cu doar câteva zile, Aurel, cel mai controversat concurent de la „Insula Iubirii”, a criticat dur sezonul 6 al emisiunii, care a avut loc anul trecut. Fostul partener de viață al Alexandrei, iar mai apoi al Dianei Constantin susține că nici ispitele, dar nici concurenții nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor sale. 

Mai mult, Aurel a mărturisit pentru fanatik.ro că viața i s-a schimbat foarte mult în bine de la participarea la emisiunea de la Antena 1, că a devenit mai responsabil și mai grijuliu în viața de zi cu zi. În prezent, Aurel lucrează la o firmă din București de mai bine de 4 ani, după cum chiar el a declarat. De asemenea, fostul concurent de la „Insula Iubirii” a povestit că nu ar mai participa niciodată la această emisiune.

„A fost un sezon slăbuț. Publicul vrea ceartă, caterincă, prostie, exact ce se cere la TV. Nu vreau să fiu răutăcios, însă concurenții nu au avut niciun pic de haz”, a spus Aurel, pentru sursa citată. 

„Nu, nu aș mai participa. În primul rând, pentru că am trecut de 30 de ani și nu-mi mai arde de așa ceva. În al doilea rând, am un loc de muncă foarte bun, m-am reabilitat, am un șef foarte bun care mă înțelege și mă acceptă așa cum sunt, cu bune, cu rele. Îi mulțumesc pentru asta, pe această cale”, a mai spus Aurel. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net