Reîncepe „Insula Iubirii”. Radu Vâlcan e gata să pună la grea încercare cuplurile, în Thailanda

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Insula Iubirii” este reality show-ul prin intermediul căruia concurenţii au şansa să îşi pună la încercare intensitatea şi veridicitatea sentimentelor. Participanți sau spectatori, toți au parte de emoții, drame sau telenovele.

Emisiunea a ajuns la sezonul cu numărul 7

Show-ul a ajuns la cel de-al șaptelea sezon, totul fiind pregătit pentru a pune la încercare noi cupluri curajoase şi dornice să trăiască experienţa vieţii lor. Radu Vâlcan, gazda emisiunii, şi echipa de filmare și-au făcut deja bagajele, urmând să plece în Thailanda, acolo unde se va filma noul sezon al show-ului de la Antena 1.

Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică. Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte. Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit!”, a declarat gazda reality show-ului, Radu Vâlcan.

Producătorii promit un nou sezon plin cu surprize, noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări. Pentru a asigura un decor autentic și confortabil, producătorii au închiriat două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda. Aici au fost pregătite spațiile de filmare și decorurile care îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Emisiunea „Insula Iubirii” a fost produsă și difuzată de la Antena, încă de la 1 în aprilie 2015, fiind fost prezentată, încă de la primul sezon, de Radu Vâlcan. Conceptul implică participarea a 10 ispite feminine, 10 ispite masculine și 5 cupluri. Aceștia trec printr-o serie de provocări, cuplurile fiind testate, în materie de sinceritate, seriozitate și devotament.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net