Eliminare la Insula Iubirii! Dinu Popescu a fost nevoit să părăsească emisiunea

O altă ispită masculină a fost eliminată de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan le-a anunțat pe fete că trebuie să voteze concurentul care a interacționat cel mai puțin cu ele, iar acestea au decis cine va pleca acasă. 

stanga
dreapta
img (2) jpg
img (4) jpg
img (5) jpg
img (3) jpg

În al șaselea sezon al show-ului Insula Iubirii, două ispite masculine au fost propuse pentru eliminare, a fost vorba de Dinu Popescu și Marius. Fetele au avut la dispoziție două minute pentru a se sfătui între ele și să decidă care dintre cei doi va părăsi emisiunea. 

Citește și Dezvăluiri neașteptate la Insula Iubirii. Un concurent a avut o relație cu o minoră: «El avea 29 și ea..»

Cerasela și Cristina au fost de părere că Dinu este cel care ar trebui să iasă din concurs, întrucât nu este foarte comunicativ și abordează mereu o atitudine de superioritate. 

Cu el am comunicat cel mai puțin. Nu mă deranjează neaparat că doarme foarte mult, dar măcat încerci sau ceva”, a declarat Cerasela.

Teodora a fost de acord cu afirmațiile celorlalte fete și a adăugat că Dinu Popescu pare că preferă să stea de unul singur și nu este prea încântat să comunice cu domnișoarele de pe Insulă

Mi se pare că Dinu nu se integrează și petrece foarte mult timp în cameră”, a spus Teodora.

Într-un final, fetele de la Insula Iubirii l-au votat pe Dinu Popescu pentru a fi eliminat din concurs. 

Citește și Bianca Pop, internată la Psihiatrie! «Se droghează și bea, e grav bolnavă»

Dinu Popescu a fost extrem de sincer cu fetele, nu a contrazis declarațiile acestora și a recunoscut că, într-adevăr, emisiunea Insula Iubirii a constituit pentru el un test de adaptabilitate și, din păcate, nu a simțit o conexiune specială cu aproape nimeni. 

„La fel cum le-am spus, experiența e un test al relațiilor. La mine e de adaptabilitate. Nu am simțit să interacționez decât cu foarte puține persoane de aici”, a declarat Dinu după ce a aflat că părăsește Insula Iubirii. 

stanga
dreapta
image
image
image
image
image

Insula Iubirii, show-ul care pune cinci cupluri la grea încercare

În cadrul sezonului șase din ,,Insula Iubirii", cinci cupluri vor trece prin testul fidelității și vor trebui să reziste în fața a 10 ispite masculine și 10 dintre cele mai periculoase ispite feminine. 

Cuplurile au plecat în aventura vieții lor, iar dragostea le va fi pusă la încercare pe o insulă idilică, unde orice este posibil și unde cele mai îndrăznețe fantezii pot deveni realitate. Rămâne de văzut dacă băieții și fetele vor alege să aibă parte de senzații tari în compania ispitelor sau vor alege lolialitatea față de parteneri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg