Bianca Pop, internată la Psihiatrie! «Se droghează și bea, e grav bolnavă»

Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii” care a ajuns virală după ce a dezvăluit că nu iese din casă fără o mie de euro cash, în poșetă, a fost internată de urgență, la Psihiatrie. Focoasa brunetă a fost implicată în mai multe scandaluri și deseori a ajuns în atenția presei datorită comportamentului său agresiv. 

image
Bianca Pop a fost internată la Psihiatrie!

Ispita Bianca Pop a lansat o serie de acuzații extrem de grave la adresa familiei sale și a transmis, pe rețelele de socializare, că mama ei a internat-o cu forța. În acest sens, Geta Pop, femeia care i-a dat viață Biancăi, nu s-a mai putut abține și a decis să se apere. Într-adevăr, femeia confirmă că ea a decis internarea fostei ispite de la „Insula Iubirii”, în urma înrăutățirii stării sale de sănătate. Mai mult, Geta Pop confirmă că Bianca Pop consumă cantități mari de alcool și substanțe interzise, de multe ori ajungând chiar să se pună în pericol.

Citește și Imagini super provocatoare cu Cătălin Dumitrescu, polițistul ispită de la Insula Iubirii

Bianca Pop ar fi vrut să se arunce de la etaj! Geta Pop: „Ea are o depresie”

După ce s-a speculat că ar fi fost agresată de familie, mama Biancăi Pop a infirmat declarațiile fostei ispite. Geta Pop și fratele vedetei au luat decizia de a apela la specialiști după ce bruneta a avut o criză cauzată de consumul de substanțe halucinogene.

N-a bătut-o nimeni. Am plecat cu fiul meu să o ducem acasă. Ea a început să urle pentru că se droghează de câteva luni și a slăbit 18 kilograme și normal că am chemat Poliția și Salvarea, că altfel nu o puteam duce, ca să o detoxific. Ea se droghează și bea, e grav bolnavă. Ea a vrut să sară pe geam, a locuit la etajul 10 și băiatul meu a trebuit să o imobilizeze, dar în niciun caz să o lovească. Ea are o depresie”, a transmis Geta Pop, mama Biancăi Pop, la Antena Stars.

stanga
dreapta
12 bianca pop jpg jpeg
13 bianca pop lacrimi tv 3 jpg jpeg
sili12 13 bianca pop 1 jpeg
6 bianca pop insula iubirii3 png png
8 bianca pop insula iubirii2 png png
1 ispita bianca pop si dan capatos jpg jpeg
7 bianca pop insula iubirii png png
10 bianca pop ispita insula iubirii 2019 jpg jpeg

Bianca Pop susține că a fost bătută de fratele ei și dusă cu forța, „la nebuni”

Declarațiile Getei o contrazic pe fiica sa, care a mărturisit că a fost adusă cu forța la Psihiatrie și agresată de fratele său. Pe rețelele de socializare, Bianca Pop a postat un clip video în care a făcut-o praf pe femeia care i-a dat viață.

Citește și Ispita Roxana Lite are propria afacere la doar 28 de ani! Intră în concurs dornică de aventură: «Tentația o vor simți pe pielea lor»

Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme.Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau.Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit Poliția și Poliția m-a dus la nebuni(…). La nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit”, a declarat Bianca, pe social media.

Bianca Pop a devenit cunoscută odată cu participarea la „Insula Iubirii”, unde a jucat rolul de ispită. Ulterior, a fost implicată în mai multe scandaluri cu personaje mondene din țara noastră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
FotoJet jpg
dani otil gabriela prisacariu
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png