Imagini super provocatoare cu Cătălin Dumitrescu, polițistul ispită de la Insula Iubirii

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Printre noile ispitele masculine din sezonul 6 al show-ului Insula Iubirii se află și un polițist de la Serviciul Acțiuni Speciale. În vârstă de 31 de ani, Cătălin Dumitrescu își înnebunește fanii de pe Instagram cu poze la bustul gol. Cu un corp atent lucrat la sala de forță, tânărul concurent pare desprins din filmele cu Arnold Schwarzenegger.

Cătălin Dumitrescu, polițistul ispită de la Insula Iubirii
Cătălin Dumitrescu, polițistul ispită de la Insula Iubirii

Sezonul cu numărul 6 al show-ului Insula Iubirii debutează luni, 2 mai, la Antena 1. Este primul sezon filmat în pandemie, iar fanii emisiunii vor avea parte de multe surprize. Asta pentru că formatul a fost modificat. Mai multe ispite și două locații noi, din provincia Phuket, Thailanda, sunt doare câteva dintre noutățile pe care publicul le va descoperi sezonul acesta.

Polițistul ispită care va pune cuplurile la încercare

Printre noile ispite de la Insula Iubirii care le vor încânta pe telespectatoare se află și Cătălin Dumitrescu. În vârstă de 31 de ani, el a fost masterand al Academiei de Poliție din București. Acum, Cătălin lucrează în cadrul MAI, la serviciul „Acțiuni Speciale”, denumit popular drept „mascat”, adică trupele care efectuează descinderile și operațiunile cu grad mare de dificultate.

Polițistul-ispită de la Insula Iubirii se consideră un tip modern și își dorește ca prin apariția sa în emisiune să prezinte publicului o altă imagine despre cei care practică această meserie. Cătălin Dumitrescu nu e la primul contact cu un show de televiziune. În trecut, a participat Exatlon, în echipa Războinicilor, proiectul filmat de Kanal D, în Republica Dominicană.

Citește și: Radu Vâlcan, dezvăluiri despre cel mai nou sezon Insula Iubirii

Despre participarea la Insula Iubirii, polițistul-ispită a declarat că a avut parte de o experiență unică. „Am văzut emisiunea de când a apărut, mi s-a părut o chestie foarte interesanta. Am vrut sa încerc si această experiență, să o trăiesc pe pielea mea și să văd ce se întâmplă cu adevărat.”

Cătălin Dumitrescu este foarte activ pe Instagram, unde postează poze de la prezentările de modă la care participă, dar și de la sala de forță, acolo unde își lucrează constant musculatura.

Vezi în galeria foto de mai jos poze hot cu Cătălin Dumitrescu, noua ispită de la Insula Iubirii.

Insula Iubirii aduce noi ispite, dar și concurenți vechi

Printre ispitele masculine din acest sezon se află și Bogdan Ionescu. El nu e la prima experiență în cadrul show-ului. Numai că, ultima oară, s-a aflat în Thailanda în calitate de concurent.

În sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1, Bogdan a venit să își testeze relația alături de Hannelore Ulrich, femeia cu care era logodit și avea nunta planificată la doar câteva luni după terminarea filmărilor.

Atunci, Bogdan a trecut prin momente tensionate. Cea care urma să-i devină soție s-a amorezat de Andy, cea mai populară ispită din sezoanele precedente. Acum, Bogdan s-a întors la Insulă determinat să aplice ce a învățat despre femei și relații, pentru a-i ajuta pe noii concurenți să afle dacă au lângă ei perechea potrivită.

Citește și: Ispita Roxana Lite are propria afacere la doar 28 de ani! Intră în concurs dornică de aventură: «Tentația o vor simți pe pielea lor»

Invitat la Neața cu Răzvan și Dani, Bogdan a făcut câteva declarații pe marginea subiectului. Bogdan Ionescu: „E foarte diferit de producția trecută, când am fost concurenți. Un singur lucru mi s-a spus: Faceți ce simțiți.”

După despărțirea de soție, Bogdan s-a schimbat radical, astfel că fanii emisiunii nu-l vor mai recunoaște când va reveni în rolul de ispită. Click îți arată cum arăta Bogdan pe vremea când era cu Hannelore și cum arată acum.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii

Între ispitele feminine din acest sezon, publicul s-ar putea să o recunoască pe Karina Fetica. Ea a făcut parte din echipa Războinicilor în primul sezon Survivor România. Acolo, ea s-a amorezat de coechipierul ei, Andrei Ciobanu, cu care a format un cuplu.

Acum, Karina e din nou singură.  „Am sedus foarte mult la viața mea! Oamenii, când mă descoperă, tind să rămână.”, a mărturisit Ispita.

Karina Fetica, una dintre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii
Karina Fetica, una dintre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii

Printre ispitele din sezonul acesta o mai întâlnim și pe Bianca Patrichi, nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi, fost jurat la Dansez Pentru Tine.

20 de ispite – 10 femei și 10 bărbați – au venit pe Insula Iubirii pentru a-i ajuta pe concurenți să își testeze partenerii de viață. Printre acestea, pentru prima oară în cele 6 sezoane, publicul va regăsi o profesoară de matematică, o stewardesă, un psiholog, un medic stomatolog și un patron de club.

Insula Iubirii, Un show complex

Peste 100 de cupluri s-au înscris la castingul pentru sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii. Producătorii au ales doar cinci pentru a participa la show-ul din Thailanda. Vorbim despre cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, și cu mize însemnate. Ele au fost selectate pentru a susține testul suprem: vor rămâne alături de partenerul cu care au venit pe Insulă sau vor pune punct relației și vor cădea în tentațiile pe care Insula le oferă participanților?  

Insula Iubirii este un proiect adaptat după un format internațional care a făcut furori în toată lumea. Denumit original „Love Island”, show-ul în care cuplurile își testează partenerii a început în Marea Britanie. Acum este difuzat în țări precum SUA, Australia, Canada, Franța, Germania, Spania și, bineînțeles, România.

Producția formatului este extrem de costisitoare. Peste 6 tone de echipament au fost transportate în Thailanda pe calea aerului. Apoi, timp de două săptămâni, peste 100 de persoane au lucrat la amplasarea camerelor de filmat și microfoanelor secrete, la amenajarea resorturilor și la organizarea activităților pentru participanți.

„Am transportat din România aproximativ 6.5 tone de echipament și cablaj. Absolut tot echipamentul este adus din ţară, iar pentru a micşora timpul de instalare am optat pentru un transport aerian pentru întreaga cantitate.

Am folosit 52 de camere robotizate, 32 de camere de ambianţă, ascunse în camerele concurenţilor şi peste 12 kilometri de cabluri audio-video fibră optică. Pentru fiecare insulă, echipa tehnică a fost formată din 10 tehnicieni, care au reuşit într-un timp foarte scurt – 5 zile per insulă, să întindă aproximativ 12 kilometri de cabluri, în ciuda vremii nefavorabile, care ne-a dat ceva bătăi de cap!”, a explicat Bogdan Oancea, director tehnic Antena 1.

Radu Vâlcan, despre Insula Iubirii: „Pot să spun că este cel mai bun sezon”

Gazda show-ului, Radu Vâlcan, prezentator al emisiunii Insula Iubirii încă de la primul sezon, așteaptă cu entuziasm debutul emisiunii:

„Sezoanele au fost altfel de la an la an. În fiecare sezon totul a fost diferit dintr-un punct de vedere și anume concurenții. De ce spun asta? Pentru că întotdeauna ei vin pregătiți, vin mai pregătiți, pentru că se uită la sezoanele precedente, au văzut ce s-a întâmplat și au senzația că, atunci când participă, atunci când participă la casting, deja știu ce ar putea să facă și ceea ce nu ar putea să facă.

Ceea ce nu știu ei este că noi suntem întotdeauna pregătiți să răspundem acțiunilor lor, așa că noi nu suntem luați prin surprindere. Dar un lucru bun este că venim în întâmpinarea lor, în întâmpinarea nevoilor lor și încercăm să-i ajutăm.

Eu consider că această emisiune la aduce un beneficiu, le aduce un plus în viață, pentru că pot lua decizii acolo într-un timp foarte scurt, dar sunt decizii pe care nu au curajul să le ia aici, când viața lor decurge.

Hai să nu zicem monoton, dar e mai greu să fii constrâns să iei o decizie pe baza unei situații. Acolo totul este condensat și concentrarea este doar asupra lor”, a dezvăluit el într-un interviu.

Radu Vâlcan la filmările pentru Insula Iubirii
Radu Vâlcan la filmările pentru Insula Iubirii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net