Bianca Pop a rămas însărcinată, după ce a fost externată de la Psihiatrie: „Facem party”

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii cunoscută pentru faptul că nu iese din casă fără o mie de euro cash în poșetă, a făcut dezvăluiri neașteptate la scurt timp după ce a fost externată de la Psihiatrie. Se pare că bruneta este însărcinată cu un cunoscut patron de restaurant.

Bianca Pop a suferit o schimbare radicală din cauza problemelor cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Fosta ispită de la Insula Iubirii a ajuns să cântărească doar 39 de kilograme, de la 56 cât avea în „perioada de glorie”. După ce a avut parte de scandaluri cu fostul iubit și cu familia, care a decis să o interneze la Psihiatrie, pare-se că soarele a strălucit pe strada ei.

Nu rata: Bianca Pop, internată la Psihiatrie! «Se droghează și bea, e grav bolnavă»

bianca pop jpg

Recent, vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că este însărcinată cu patronul unui cunoscut restaurant. A făcut anunțul în cadrul unei intervenții despre fostul iubit, căruia vrea să îi ia pâinea de la gură, în semn de răzbunare pentru ce i-a făcut. Totuși, Bianca Pop nu a oferit prea multe detalii despre sarcină, însă și-a invitat fanii la o petrecere organizată în cinstea veștilor bune.

Citește și: Cele mai dezinhibate ispite de la Insula Iubirii care au arătat totul.Top scene fierbinți

Bianca Pop, anunțul momentului. E însărcinată!

”Începând din acest moment, toți banii mei, toți prietenii mei, toți interlopii mei i-au spus la Rusu că nu va mai cânta niciunde, nici el, nici Prințesa Ardealului, pentru tot ce mi-a făcut. Abia acum am ieșit de la Spitalul  6, am fost legată în cămașă de forță.

 Și, pe lângă asta, sunt însărcinată cu patronul restaurantului, (n.r. arată cu mâna către sigla rerstaurantului Carnes a la Brasa) mai târziu facem party aici, aici ne găsiți mai târziu. Toți fanii mei sunteți invitați și vă aștept”, a declarat vedeta, pe conturile de socializare unde își ține adesea fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Amintim faptul că Bianca Pop, devenită cunoscută în urma rolului de ispită, la Insula Iubirii, a avut o relație cu Florin Rusu. Bărbatul ar fi fost cel care ar fi decis să pună punct poveștii de iubire, după ce a prins-o pe brunetă călcând strâmb.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net