Scene picante pe Insula Iubirii! Ispita Eda și Rey au împărțit același dormitor

Ediția de marți, 31 mai, a emisiunii „Insula Iubirii" a fost una plină de discuții aprinse, distracție, dar și momente picante. Protagoniștii imaginilor piperate au fost Rey și ispita Eda, care au dormit pentru prima dată în același pat. 

Rey este fascinat de Eda
Rey este fascinat de Eda

Edy a sosit pe insulă alături de iubita sa de câțiva ani buni, Lavinia. Concurentul s-a simțit atras de ispita Eda, de doar 23 de ani, și nu a stat mult pe gânduri.

A anunțat că intenționează să pună capăt relației cu iubita sa și să se bucure de experiențele trăite alături de tânăra profesoară de matematică, Eda Csoregi. Zis și făcut! Au urmat discuții profunde, săruturi sub clar de lună și multe declarații de dragoste, unele dintre ele mult prea devreme spuse, am putea crede.

Citește și: Au sărit scântei la Insula Iubirii! Cristina i-a făcut reproșuri lui Bogdan 

Rey este determinat să ducă relația la nivelul următor și insistă să doarmă cu Eda în același pat. În cele din urmă, Eda a acceptat invitația lui Rey, însă a povestit că nu dorește să eticheteze relația pe care o au ca fiind una amoroasă. Cel puțin nu până când nu vor reveni în România și nu se va convinge că sentimentele lui Rey sunt aceleași, și în afara unui cadru controlat așa cum este Insula Iubirii. 

Vezi și: Premieră la Insula Iubirii. Ce este Camera Liberă

Eda nu-l consideră pe Rey iubitul ei 

„Când am început interacțiunea cu Rey nu mi-am făcut niciun plan de viitor, la fel nici el. Apoi, cu timpul am început să ne cunoaștem, să ne apropiem. Ne-am dat seama câte lucruri avem în comun și am prins drag unul de celălalt. Îl consider pe Rey o persoană foarte dragă mie, dar nu pot să folosesc cuvântul de iubit până când nu vom vedea cum ne comportăm unul cu celălalt acasă’’, a declarat Eda. 

Fire comunicativă și gata oricând să experimenteze lucruri noi, Eda declara că este pregătită să seducă, dar nu exclude nici posibilitatea îndrăgostirii. Eda spunea că ar fi un lucru „special” dacă și-ar găsi sufletul pereche chiar pe insulă!

Îmi place să seduc. O să îmi arăt calitățile. Ar fi foarte frumos să îmi găsesc jumătatea aici. Adică ar fi special.”, a mărturisit ea înainte de începerea emisiunii difuzate de Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Calistrat Chifan , acuzat că a bătut o enoriașă
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
cub ramona badescu png
FotoJet jpg
wednesday jpg