Premieră la Insula Iubirii 2022. Ce este Camera Liberă

#Insula iubirii

Antena 1 se pregătește să facă pe plac celor mai mari fani ai emisiunii Insula Iubirii, căci un nou sezon din cel mai așteptat reality show își va face debutul, luni, 2 mai, începând cu ora 20:30. 

Noul sezon din Insula Iubirii va debuta în luni, 2 mai
Noul sezon din Insula Iubirii va debuta în luni, 2 mai

De la ce se pot aștepta fanii de la un nou sezon? Simplu - mai multe ispite, mai multe provocări și locații exotice, care sunt doar o parte din întreg cocktail-ul de aventuri care vor avea loc pe Antena 1. 

Cu ce noutăți vine noul sezon

Noul sezon din "Temptation Island - Insula Iubirii" va începe cu 20 de participanți, zece ispite feminine și zece ispite masculine, care așteaptă să demaște cele mai ascunse trăiri ale concurenților. 

Citește și Insula iubirii 2022. Când începe show-ul și cine sunt ispitele

Cele două resorturi de pe Coconut Island, Island Escape și Village Coconut, vor fi casele celor două echipe în călătoria ce va dura 21 de zile, în care vor fi supuși la provocări și tentații. 

Nu mică le-a fost mirarea concurenţilor când au descoperit Camera Liberă, una dintre noutăţile sezonului şase al "Insula Iubirii". Ea se va găsi pe Coconut Island şi va fi viitorul loc de terapie al colegelor sau ispitelor.

„E o cameră în care puteţi merge, dar nu singure, ci cu cel puţin o colegă sau o ispită. Aici vă veţi retrage atunci când simţiţi nevoia să vă puneţi ordine în gânduri, sau când aveţi nevoie de un moment de intimitate!”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan pentru fetele ce au ajuns pe insulă. 

La auzirea acestei vești, fetele au chicotit, dar reacția a fost asemănătoare și în tabăra băieților, care au fost surprinși de noua adiție a emisiunii. 

Vezi și Imagini super provocatoare cu Cătălin Dumitrescu, polițistul ispită de la Insula Iubirii

Cinci cupluri, alese din peste 1.000

La cel de-al şaselea sezon al "Insula Iubirii" vor participa cinci cupluri, care au fost alese din cele peste 1.000 care s-au înscris la preselecţii. 

Cele cinci perechi vor trebui să facă faţă celor 20 de ispite. Printre cele masculine din acest sezon, se află și Cătălin Dumitrescu, care este un polițist gată să pună la încercare concurentele din emisiune. De asemenea, lui i se mai alătură și Bogdan Ionescu, care nu este la prima apariție în cadrul acestei emisiuni. 

Printre ispitele feminine, publicul va regăsi un nume sonor: este vorba despre nepoata marilor artişti Gina şi Cornel Patrichi, Bianca. Tânără este dansatoare şi coregraf şi a lucrat pe scena Operei Naţionale şi a Teatrului de Operetă din Bucureşti. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net