Două cupluri s-au destrămat la Insula Iubirii! Ce a făcut în baie cu ispita?

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

„Relație sau tentație?” e mare întrebare care gravitează în jurul sezonului 6 al emisiunii „Insula Iubirii”. Concurenții curajoși care s-au înscris în show trebuie să facă față mai multor teste grele, în urma cărora își găsesc răspunsurile mult căutate: pleacă sau nu împreună de pe Insulă?

Concurenții au cedat deja tentației, pe Insula Iubirii Foto: Captură Video
Concurenții au cedat deja tentației, pe Insula Iubirii Foto: Captură Video

În ediția de marți, 24 mai, a avut loc primul sărut oficial pe insula fetelor, după lungi momente de tatonări. „Protagoniștii” au fost nimeni alții decât Lavinia și ispita Florin, care odată ce au dat frâu liber sentimentelor care îi încearcă de câteva zile, s-au întrecut în săruturi și atingeri pasionale.

O concurentă a cedat ispitei! Săruturi și atingeri pasionale la Insula Iubirii

Primul care i-a trădat încrederea Laviniei a fost partenerul alături de care a venit în emisiune, Rey, care a ales să se sărute cu ispita Eda, la scurt timp de la începerea testului. Ulterior, Lavinia s-a lăsat consolată de Florin, iar între cei doi s-a și înfiripat ceva, se pare.

Citește și: Dezvăluiri neașteptate la Insula Iubirii. Un concurent a avut o relație cu o minoră: «El avea 29 și ea..»

Momentan, ambii sunt reținuți în declarații, însă cei din jur au observat cu lejeritate că cei doi par cu adevărat îndrăgostiți. În cea mai nouă ediție, aceștia au schimbat mai multe săruturi ce trădau intenții, dar și atingeri „fierbinți”.

Mai mulți colegi de-ai lor au declarat, în cadrul testimonialelor, că speră doar ca Florin să nu fie doar o relație de „pansament” pentru Lavinia, unii gândindu-se că tânăra ar putea face acest lucru și din răzbunare. De asemenea, la polul opus, Florin ar putea să își joace doar rolul de ispită, motiv pentru care nu are încrederea deplină a Laviniei.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu s-a mai putut abține, relația dintre ei depășind barierele unei simple cunoașteri.

Citește și: Concurenta de la Insula Iubirii care a făcut videochat. Cum a dat-o iubitul ei de gol!

Cristina a ales să se despartă de Sebastian

Tot în ediția de marți, în cadrul Bonfire-ului, o altă concurentă a ales să își urmeze sentimentele. Cristina, care a venit pe insulă alături de Sebastian, a declarat că deși simte că își iubește partenerul, în inima ei a încolțit atracție pentru ispita Bogdan, fost concurent al emisiunii.

De cealaltă parte, și Sebi s-a apropiat periculos de mult de ispita Oana, cu care a intrat și în baia băieților la un moment dat, pierzându-se atunci când a fost întrebat ce au făcut cei doi acolo. La vederea imaginilor, Cristina a explicat că alege să îi ofere iubitului ei libertatea deplină, explicând că și ea își va urma inima în ceea ce-l privește pe Bogdan. Astfel, un nou cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii!

Rey și Eda au dus relația la un alt nivel

În timp ce unele cupluri se despart, altele noi se formează. Reymond și ispita Eda au demonstrat din nou că între ei există o atracție fizică de necontestat după ce, în ediția de marți, băieții au primit dansuri în poală din partea fetelor ispite.

Ocazia a fost una specială, și anume ziua de naștere comună a doi concurenți, Sebastian și Rey, care au sărbătorit împreună pe Insula Iubirii. Faptul că s-au născut în aceeași zi nu li s-a părut o coincidență, mai ales că au legat o prietenie frumoasă.

La scurt timp, Rey a decis să schimbe rolurile și a făcut un show total de striptease, chiar în fața noii lui partenere, Eda, care a fost, de altfel, și „ținta” tuturor atingerilor lui „periculoase”. Fără să știe decizia Cristinei, și Sebastian s-a bucurat de un dans colectiv din partea fetelor, apoi de unul individual din partea ispitei lui preferate, Oana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net