Dezvăluiri neașteptate la Insula Iubirii. Un concurent a avut o relație cu o minoră: «El avea 29 și ea..»

Pe lângă testul de cuplu, participanții care au acceptat provocarea „Insula Iubirii” și-au asumat și expunerea vieții personale, iar uneori anumite detalii neașteptate pot ieși la iveală, chiar din gura partenerilor lor! Iată ce dezvăluire a făcut Teodora despre soțul ei, Alex!

Dezvăluiri neașteptate la Insula Iubirii Foto: Captură Video
Dezvăluiri neașteptate la Insula Iubirii Foto: Captură Video

Cea mai tânără concurentă din sezonul 6 al Insulei Iubirii, Teodora, în vârstă de 19 ani, a fost adesea întrebată cum de a ales să se căsătorească atât de „devreme”. Ea și partenerul ei, Alex Marcu, care e mai mare cu 12 ani, sunt singurul cuplu din acest sezon care și-au oficializat relația și în fața Stării Civile.

Teodora, dezvăluire neașteptată despre soțul ei

Și pe insula băieților s-a glumit adesea că Alex ar prefera fetele „mai tinere”, iar ultimele dezvăluiri are Teodorei confirmă această teorie.

În cadrul Bonfire-ului, Teodora a fost întrebată despre fostele relații ale soțului ei, iar aceasta a făcut o dezvăluire neașteptată. Concurenta a mărturisit că partenerul ei de viață a avut o relație cu o minoră cu 13 ani mai mică decât el. Mai exact, pe când el avea 29 de ani, iubita lui avea 16. 

Fosta lui iubită avea 16 ani, el avea 29 (...) Îi plac fetele mai mici pentru că noi astea mai mici nu avem deja o carieră și nu trebuie să renunțăm la ce facem ca să plecăm cu el.”, a explicat Teodora. Amintim că Alex e magician și pleacă des în turnee pentru a-și prezenta spectacolele, iar Teo a devenit asistenta lui.

Citește și: Cad măștile pe Insula Iubirii. Ce cuplu nou a venit în show?

Cu toate acestea, Teodora nu vede o problemă în diferența de vârstă în sine, explicând că mariajul lor merge foarte bine, iar niciunul dintre ei nu i-a dat celuilalt motive să se îndoiască de relație.

Colegele Teodorei de pe Insula Iubirii nu sunt însă neapărat de acord, iar unele dintre ele au fost chiar de părere că Alex i-ar fi „răpit” tinerețea Teodorei și că cei doi s-au cam grăbit cu căsătoria.

Citește și: Concurenta de la Insula Iubirii care a făcut videochat. Cum a dat-o iubitul ei de gol!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net