Emoționant! Cerere în căsătorie la Insula Iubirii! Ce cuplu a părăsit show-ul

Unul dintre cele cinci cupluri aduse în Thailanda pentru a-și testa relația a părăsit Insula mai devreme decât era planificat.

insula iubirii (3) jpg
Un cuplu a părăsit Insula Iubirii, după o cerere emoționantă în căsătorie Foto: Antena 1

Momente emoționante la Insula Iubirii. Ultima ediție a început cu o surpriză pentru fani: Un cuplu a beneficiat de o oportunitate unică pe care producătorii o oferă doar o dată într-un sezon.

O șansă unică

Perechea formată din Celia, o frumoasă tânără născută în Nigeria care a venit să studieze medicina în România, și partenerul ei, Bogdan, a avut de ales între a rămâne în Thailanda și a trăi în continuare pe insule separate până la finalul experimentului sau a pleca mai devreme din show. 

În cazul celor doi, iubirea a învins, astfel că, după câteva zile în care timpul s-a scurs cu dificultate pentru cei doi amorezi aflați în imposibilitatea de a comunica unul cu celalălalt, amândoi au decis că, pentru ei, testul relației a luat sfârșit. 

Citește și: Concurenta de la Insula Iubirii care a făcut videochat. Cum a dat-o iubitul ei de gol!

Convins că sentimentele sale pentru Celia sunt reale și că ea e femeia alături de care vrea să-și petreacă restul vieții, Bogdan a cerut o ceremonie a focului specială. 

Un sincer „te iubesc”

În cadrul ceremoniei, cei doi s-au reîntâlnit după cele câteva zile petrecute unul în lipsa celuilalt și au decis de comun acord că a venit momentul să oprească „testul”.

stanga
dreapta
insulaiubirii5 jpg
insulaiubirii4 jpg
insulaiubirii1 png
insulaiubirii3 jpg
insulaiubirii2 jpg
celia si bogdan jpeg

În momentul revederii, spre surprinderea tuturor, Bogdan a îngenuncheat și i-a oferit inelul de logdonă pe care a mărturisit că îl pregătise încă din România. Vizibil emoționată, tânăra nu a stat pe gânduri și a spus „Da”. 

Sunt vedete pe TikTok

Perechea formată din cei doi este foarte populară pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, unde postează contant clipuri care atrag mii de like-uri. 

Priscilla Celia Oghenovo Ewomazino are 22 de ani și studiază medicina la Sibiu. La finalul studiilor, ea vrea să devină medic ginecolog. 

 Bogdan, viitorul ei soț, are 23 de ani și este student masterand la Managementul Afacerilor în Turism și Servicii. Cei doi au o relație de mai bine de 2 ani. 

Citește și: Atingeri interzise la Insula Iubirii! «Au început să își dea arama pe față»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
FotoJet jpg
dani otil gabriela prisacariu
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg