Și-a pus Hannelore de la Insula Iubirii silicoane? Cum s-a afișat alături de noul iubit

Ultima actualizare:

Cel de-al șaselea sezon din Insula Iubirii a venit cu o surpriză de proporții petru fanii emisiunii, care îl pot vedea acum pe un fost concurent în rolul de ispită masculină! Este vorba despre Bogdan Ionescu, care în ediția trecută a venit să își testeze povestea de iubire alături de Hannelore, însă lucrurile nu s-au terminat tocmai bine pentru cei doi. Iată cum arată în prezent și care este viața fostei lui partenere!

Cu ce se ocupă Hannelore de la Insula Iubirii în prezent Foto: Instagram
Cu ce se ocupă Hannelore de la Insula Iubirii în prezent Foto: Instagram

Dacă parcursul lui Bogdan nu mai e un mister, acesta transformându-se radical de la ultima apariție în cadrul show-ului TV, apucându-se serios de sport și pregătindu-se pentru rolul de ispită, fanii curioși ai emisiunii se întreabă probabil cum arată în prezent viața lui Hannelore Ulrich.

Cum arată viața lui Hannelore, după divorț. Are un nou iubit și o afacere alături de acesta

Cei care au urmărit show-ul de la Antena 1 știu deja că Hannelore cocheta cu dansul, fiind chiar instructor pentru cei mici. Pasiunea ei a rămas neschimbată, însă acesteia i s-au mai adăugat și altele! Și dacă tot vorbim de schimbări, se pare că fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a găsit din nou dragostea, după divorțul de Bogdan.

Aceasta se afișează mândră la brațul actualului iubit, pe nume Claudiu, căruia îi face declarații de dragoste la fiecare postare în care apare alături de el. Mai mult decât atât, cei doi gestionează împreună și o afacere, care se ocupă cu organizarea de petreceri cu muzică tehno și house, domeniu în care activează partenerul lui Hannelore.

Și, pentru că merg mână în mână, Hanne a pus și bazele unui alt proiect, ce vizează tot petrecerile. Aceasta are o afacere cu ursitoare, pe care le pregătește pentru evenimentele de familie, cum ar fi ceremonia de botez.

Cum arată Hannelore în prezent

Și dacă Bogdan, fostul ei soț, a atras atenția cu noua lui înfățișare, afișându-se cu un corp lucrat la sală și plin de tatuaje, se pare că nici Hannelore nu s-a lăsat mai prejos. În câteva imagini în care apare cu spatele dezgolit, fosta concurentă de la Insula Iubirii a lăsat și ea la vedere mai multe tatuaje.

În rest, Hannelore pare neschimbată, având aceeași culoare de păr și aceeași siluetă, arătând în continuare exact așa cum au cunoscut-o telespectatorii. Unele imagini în care apare cu un decolteu generos i-au făcut însă pe unii dintre urmăritorii săi să se întrebe dacă nu cumva Hannelore a apelat la augumentare mamară.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii. Un fost concurent s-a transformat total și a revenit în show!

Bogdan și Hannelore s-au căsătorit după Insula Iubirii, însă ulterior au divorțat

Amintim că Hannelore și Bogdan se pregăteau de nuntă atunci când au venit pe Insula Iubirii, în urma a șapte ani de relație, supunându-se unul pe celălalt la testul suprem, înainte de a păși spre altar. Planurile lor au fost încurcate pe moment de apropierile suspecte dintre Hanne și ispita Andi, iar gesturile și încercările ei de atunci de a ieși „basma curată” din întreaga situație au creat o reală controversă.

În cele din urmă însă, după emisiune, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, cei doi au continuat cu nunta, mai multe imagini de la eveniment ajungând și în presă. Cu toate acestea, la scurt timp, Bogdan și Hannelore au divorțat.

Citește și: Bogdan de la «Insula Iubirii» explică de ce a divorțat de Hannelore! Ispita Andi e de vină?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net