Primul sărut pe Insula Iubirii i-a speriat pe băieți: «Mergem amândoi acasă singuri»

#Insula iubirii

Noul episod din „Insula Iubirii” a venit la pachet cu emoții în tabăra băieților! Prezentatorul emisiunii i-a anunțat pe concurenți că în resort-ul partenerelor lor a avut loc un prim sărut, iar la ceremonia focului aceștia l-au putut și vedea, în premieră.

Băieții au văzut primul sărut de pe insula fetelor Foto: Antena 1
Băieții au văzut primul sărut de pe insula fetelor Foto: Antena 1

Radu Vâlcan i-a ținut în șah pe concurenții noului sezon din „Insula Iubirii”, anunțându-i că la ceremonia focului le va arăta primul sărut care a avut deja loc în tabăra partenerelor lor. Din fericire pentru ei, sărutul pasional nu s-a întâmplat cu o ispită, ci două concurente au preluat controlul și și-au dat frâu liber sentimentelor, în timpul unui joc.

Primul sărut pe Insula Iubirii i-a speriat pe unii concurenți. Există un pericol?

Dacă unii băieți au răsuflat ușurați la aflarea veștii, alții au considerat că nici în glumă fetele nu ar fi trebuit să facă acest lucru. Cele care s-au sarutat au fost Cerasela și Celia, partenerele lui Rareș și Bogdan.

Băieții în cauză nu s-au arătat deranjați de incident, explicând că ei nu consideră acest lucru drept „înșelat”. Colegii lor, Rey și Sebastian, nu a fost însă de aceeași părere.

Pai ea e bisexuală. E tot înșelat, teoretic, relația dintre două fete. Dar nici nu pot să fiu supărat. Dacă ar fi fost cu un băiat, m-aș fi supărat, m-aș fi comparat cu el. Dar nu pot să numesc înșelat.”, a zis Rareș, după ce a văzut filmulețul. „Dacă se despart de noi să rămână ele, mergem amândoi acasă singuri.”, i-a mai spus el lui Bogdan.

La rândul său, Bogdan a explicat că nu e deranjat de sărut, privind situația cu amuzament. Acesta a observat însă că pe insula fetelor lucrururile se mișcă mult mai repede decât în cazul lor.

Lucrurile se mișcă mult mai intens pe insula cealaltă, s-ar putea să degenereze.”, a spus și Bogdan, cu zâmbetul pe buze însă, el având încredere în partenera lui, Celia.

Citește și: Insula iubirii. Cele 5 cupluri care își testează fidelitatea la televizor

Unii concurenți nu au privit cu ochi buni sărutul

Dacă Lavinia s-ar fi sărutat m-ar fi deranjat și pentru mine testul s-ar fi încheiat. Nu ai cum să vii la televizor și să îți faci de cap. E urât să nu țină cont de partener.”, a fost părerea lui Rey, iubitul Laviniei. 

Băieții au împărtășit și cu ispitele lor informația. „Când două femei se sărută o fac de dragul bărbaților. Vor să fie privite și curtate.”, au fost de părere și fetele-ispită de pe insula concurenților.

Citește și: Atingeri interzise la Insula Iubirii! «Au început să își dea arama pe față»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net