Primul sărut pe Insula Iubirii i-a speriat pe băieți: «Mergem amândoi acasă singuri»

Noul episod din „Insula Iubirii” a venit la pachet cu emoții în tabăra băieților! Prezentatorul emisiunii i-a anunțat pe concurenți că în resort-ul partenerelor lor a avut loc un prim sărut, iar la ceremonia focului aceștia l-au putut și vedea, în premieră.

insula iubirii (6) jpg
Băieții au văzut primul sărut de pe insula fetelor Foto: Antena 1

Radu Vâlcan i-a ținut în șah pe concurenții noului sezon din „Insula Iubirii”, anunțându-i că la ceremonia focului le va arăta primul sărut care a avut deja loc în tabăra partenerelor lor. Din fericire pentru ei, sărutul pasional nu s-a întâmplat cu o ispită, ci două concurente au preluat controlul și și-au dat frâu liber sentimentelor, în timpul unui joc.

Primul sărut pe Insula Iubirii i-a speriat pe unii concurenți. Există un pericol?

Dacă unii băieți au răsuflat ușurați la aflarea veștii, alții au considerat că nici în glumă fetele nu ar fi trebuit să facă acest lucru. Cele care s-au sarutat au fost Cerasela și Celia, partenerele lui Rareș și Bogdan.

Băieții în cauză nu s-au arătat deranjați de incident, explicând că ei nu consideră acest lucru drept „înșelat”. Colegii lor, Rey și Sebastian, nu a fost însă de aceeași părere.

Pai ea e bisexuală. E tot înșelat, teoretic, relația dintre două fete. Dar nici nu pot să fiu supărat. Dacă ar fi fost cu un băiat, m-aș fi supărat, m-aș fi comparat cu el. Dar nu pot să numesc înșelat.”, a zis Rareș, după ce a văzut filmulețul. „Dacă se despart de noi să rămână ele, mergem amândoi acasă singuri.”, i-a mai spus el lui Bogdan.

stanga
dreapta
insula iubirii (5) jpg
insula iubirii (2) jpg
insula iubirii (1) jpg
insula iubirii (7) jpg
insula iubirii (3) jpg
insula iubirii (4) jpg

La rândul său, Bogdan a explicat că nu e deranjat de sărut, privind situația cu amuzament. Acesta a observat însă că pe insula fetelor lucrururile se mișcă mult mai repede decât în cazul lor.

Lucrurile se mișcă mult mai intens pe insula cealaltă, s-ar putea să degenereze.”, a spus și Bogdan, cu zâmbetul pe buze însă, el având încredere în partenera lui, Celia.

Citește și: Insula iubirii. Cele 5 cupluri care își testează fidelitatea la televizor

Unii concurenți nu au privit cu ochi buni sărutul

Dacă Lavinia s-ar fi sărutat m-ar fi deranjat și pentru mine testul s-ar fi încheiat. Nu ai cum să vii la televizor și să îți faci de cap. E urât să nu țină cont de partener.”, a fost părerea lui Rey, iubitul Laviniei. 

Băieții au împărtășit și cu ispitele lor informația. „Când două femei se sărută o fac de dragul bărbaților. Vor să fie privite și curtate.”, au fost de părere și fetele-ispită de pe insula concurenților.

Citește și: Atingeri interzise la Insula Iubirii! «Au început să își dea arama pe față»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg
WhatsApp Image 2022 05 14 at 22 46 32 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg