Cad măștile pe Insula Iubirii. Ce cuplu nou a venit în show?

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Relație sau tentație? E întrebarea la care trebuie să răspundă cuplurile care au spus „da” provocării lansate pentru a 6-a oară de Antena 1. Luni seara, perechea formată din Celia și Bogdan a părăsit Insula. Însă producătorii emisiunii moderată de Radu Vâlcan au pregătit noi surprize. 

Radu Vâlcan
Radu Vâlcan

Plăceri vinovate

Cu fiecare nouă ediție, cuplurile ajunse pe Insula Iubirii pentru a afla dacă dragostea lor e sinceră devin tot mai atrase de...tentații. Care sunt din belșug. 

10 ispite masculine și 10 ispite feminine se află alături de participanții la show-ul Antenei 1. Misiunea lor e de a-i ajuta pe aceștia să afle dacă pot avea încredere în pereche lor și să scoată la suprafață problemele nerezolvate le macină relațiile cu partenerii și...cu ei înșiși. 

Singurul reality show psihologic din România a oferit un moment emoționant luni seara. Un cuplu a părăsit mai devreme Insula. Însă nu înainte de o cerere în căsătorie care i-a impresionat pe fani. 

Citește și: Emoționant! Cerere în căsătorie la Insula Iubirii! Ce cuplu a părăsit show-ul

Dacă cuplul format din Celia și Bogdan a trecut testul fidelității, nu același lucru se poate spune despre celelalte perechi rămase în show.

Atingeri...interzise, sărutări cu ispitele dar și conflicte care au dus la dezvăluiri șocante, au fost doar câteva dintre momentele care au ținut spectatorii cu sufletul la gură în noua ediție a emisiunii filmate pe Coconut Island, în provincia thailandeză Phuket.

Un nou cuplu

Povestea de dragoste dintre Lavinia și Ray a fost prima care s-a destrămat. După ce iubitul ei s-a sărutat cu una dintre ispite, Lavinia s-a apropiat de Florin Cerghit, unul dintre cei 10 bărbați aduși pentru a le tenta pe participante. 

Bogdan, care a revenit în show în calitate de ispită, după ce, în urmă cu două sezoane, și-a testat relația cu partenera sa de la vremea aceea, Hannelore, s-a apropiat tot mai mult de Cristina. 

Citește și: Concurenta de la Insula Iubirii care a făcut videochat. Cum a dat-o iubitul ei de gol!

Magicianul Alex a stârnit antipatii, atât în rândul grupului de bărbați cu care împarte insula, cât și al ispitelor femei. Alex (31 de ani) este căsătorit cu Teodora (19 ani).

Un cuplu nou

După plecarea Celiei și a lui Bogdan mai devreme decât era preconizat, un nou cuplu a ajuns pe Insula Iubirii. 

Katy (32 de ani) și Ionuț (45 de ani) sunt amândoi barmani, locuiesc în Constanța și declară că au venit pe Insulă pentru a-și dovedi reciproc că pot avea încredere unul în celălalt.

Ei vor avea mai puține zile la dispoziție pentru testul relației, însă rămâne de văzut dacă nu cumva tentațiile de pe insulă îi vor cuceri încă din primele momente. 

  Citește și: Imagini super provocatoare cu Cătălin Dumitrescu, polițistul ispită de la Insula Iubirii

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net