O fostă concurentă de la Insula Iubirii și-a distrus viața! „Am ajuns dependentă de droguri”

Ultima actualizare:

O fostă concurentă de la Insula Iubirii a vorbit despre întorsătura neașteptată pe care viața sa a luat-o, după ce a părăsit competiția. Bethany Rogers avea doar 19 ani când a participat la emisiunea britanică, iar deciziile pe care le-a luat apoi au adus-o într-un punct derizoriu. A riscat cinci ani de închisoare și, cel mai grav, să își piardă viața.

Acum, Bethany Rogers are 26 de ani și a început să își revină din trauma suferită, căci după participarea la „Love Island”- echivalentul emisiunii Insula Iubirii, din Regatul Unit, și-a pierdut „stima de sine”. Fanii au luat-o la rost în repetate rânduri și din cauza asta a ajuns într-o relație abuzivă, ajungând inclusiv dependentă de ketamină.

Vezi și:  Ce face în prezent Ionuț Gojman, de la Insula Iubirii. Iubita lui l-a făcut tătic!

Bethany Rogers are un copil și în ultimii ani s-a împărțit între tribunale și micuțul său, căci a fost implicată într-un dosar pentru spălare de bani. Săptămâna trecuta ea a fost achitată și i s-a prescris inclusiv singura faptă pe care o mai avea: posesia de droguri. La un moment dat, oamenii legii au găsit 134 de mg. de ketamină asupra sa, iar avocații fostei concurente de la Insula Iubirii sunt de părere că totul ar fi trebuit să se prescrie în urmă cu ani buni, printr-o cauțiune stabilită de instanță.

Bethany Rogers: „Am pierdut totul”

Acum, tânăra a vorbit în premieră despre cea mai neagră perioadă din viața sa. Era dansatoare în Leeds când a primit un telefon din partea producătorilor care o chemau la un castig pentru o nouă emisiune, Insula Iubirii. Convinsă că o va ajuta din punct de vedere profesional, tânăra a acceptat. Despre experiență, înainte de interviu a spus, pe scurt: „(n.r.- din cauza asta) Am pierdut totul”.

Nu rata: Doi concurenți, la un pas de bătaie pe Insula Iubirii! De la ce a pornit totul

„Nu îmi mai e rușine de adevăr, am trecut prin iad și am reușit să supraviețuiesc. Îmi amintesc că înainte să urc în avion, la aeroportul Leeds Bradford, m-a sunat unul dintre producător și mi-a spus: <Beth, știi ce ai de făcut- n-are rost să vii dacă nu faci valuri în vilă.> Eram așa naivă, nu știam în ce m-am băgat. Apoi, noaptea târziu, m-au dus pe platourile de filmare, când toată lumea era deja sub influență”, a explicat ea, pentru The Sun.

„Nimeni nu a sunat să vadă dacă eram bine”

„Am așteptat mai mult de 12 ore, nu știam ce se întâmplă. O fată era atât de beată încât vomitase pe ea și nu au putut să o arate la televizor, era haos în toată vila. Nu eram acolo de prea mult timp când a venit o fată și s-a luat de mine din cauza unui comentariu pe care l-am făcut la adresa altei concurente. De la 0 am ajuns la 100 în 15 minute.

Am realizat că show-ul nu e despre iubire, ei doar încercau să ne întoarcă unul împotriva celuilalt. Producătorii ne manipulau și creau o poveste falsă. Nu se arăta la televizor că, de fapt, noi toți ne înțelegeam foarte bine (…) și am plecat de acolo în relații bune cu toată lumea. Tot ce s-a arătat despre mine a fost rău și agresiv.

Erau atât de multe remarci negative la adresa mea, chiar și amenințări cu moartea. M-a șocat când am văzut emisiunea să observ cum m-au portretizat. M-au arătat atât de agresivă. Nimeni nu s-a interesat de mine apoi, nimeni nu a sunat să vadă dacă sunt bine (…).

La momentul respectiv, eram foarte vulnerabilă, după ce am părăit competiția, iar Laurence (n.r. – fostul ei prieten) știa. M-a bătut constant mai bine de un an, M-a abuzat până în punctul în care am simțit că trebuie să fug dacă vreau să îmi păstrez viața. Ultima oară când m-a abuzat , mi-a spus că plec de lângă el doar într-un sac de cadavre. După tot ce s-a întâmplat, am devenit dependentă de ketamină”, a declarat fosta concurentă de la Insula Iubirii, pentru The Sun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net