Ce face în prezent Ionuț Gojman, de la Insula Iubirii. Iubita lui l-a făcut tătic!

Ultima actualizare:

Fanii emisiunii „Insula Iubirii” și-l amintesc, cu siguranță, pe Ionuț Gojman, concurentul care a venit alături de partenera lui de atunci, Mirela, pentru a-și testa relația, iar ulterior a acceptat rolul de ispită masculină, în sezonul următor. Și, dacă v-ați întrebat ce mai face fostul participant al show-ului, noi venim cu informații!

Ei bine, dacă pe atunci Ionuț căuta distracție și dorea să se facă remarcat „pe sticlă”, în prezent prioritățile lui s-au schimbat la 180 de grade!

Ionuț Gojman s-a așezat la casa lui și este tatăl unui băiețel

Fostul concurent de la „Insula Iubirii”, care a avut acum 4 ani rolul de „ispită masculină”, în sezonul cu numărul 5, joacă în prezent „rolul” vieții sale, și anume acela de tată!

Citește și: Mirela Baniaș de la Insula iubirii se pregătește de nuntă: «Am spus DA»

După ce s-a despărțit de Mirela Baniaș, cuplul celor doi destrămându-se pe „Insula Iubirii”, Ionuț Gojman și-a refăcut viața amoroasă, iar de curând iubita lui i-a dăruit și un copil!

Anul trecut, în luna septembrie, Ionuț Gojman a devenit tată pentru prima oară, dând marea veste pe rețelele de socializare. Tot pe platforma respectivă, fostul concurent de la „Insula Iubirii” publică mândru imagini cu fiul lui, care îi și seamănă. Micuțul a primit numele Ilias și a împlinit de curând 9 luni.

Nici pozele cu partenera lui, Silvia, nu sunt deloc puține, semn că Ionuț e acum „băiat de casă” în toată regula, fiind dornic să se afișeze alături de cea cu care și-a întemeiat o familie. Mai mult decât atât, aceasta i-a preluat și numele de familie, semn că cei doi s-ar fi și căsătorit. Aceștia apar des în imagini alături de fiul lor, iar Ionuț pare foarte implicat în viața de tătic.

Citește și: Cine sunt ispitele din sezonul 5 «Insula Iubirii». Trei dintre ele au fost dezvăluite!

Mereu am crezut că există cineva acolo sus care are grijă să le așeze pe toate la momentul potrivit. Și de fiecare dată am simțit ca nu sunt singur în ceea ce fac. Dumnezeu are un mod ciudat de a-mi arata că există.

Mă trimite acolo unde trebuie, cum trebuie și când trebuie de fiecare dată și o face la modul acela în care să îmi lase impresia că de fapt deciziile sunt ale mele. Îmi oferă de unde nu mă aștept ceea ce-mi lipsește și mă împlinește. Dar mereu la momentul potrivit. Îmi arată ce este bun și ce este rău printr-un mod doar de el știut.”, a scris Ionuț Gojman pe contul personal, atunci când a venit pe lume fiul său.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net