Doi concurenți, la un pas de bătaie pe Insula Iubirii! De la ce a pornit totul

#Insula iubirii

Tensiunea e la cote maxime pe Insula Iubirii, chiar și între colegi! Doi concurenți din vila băieților s-au aflat la un pas de bătaie, aducându-și jigniri acide! Iată de la ce a pornit totul!

Stresul prin care concurenții trec în timpul testului de la Insula Iubirii începe să se resimtă tot mai puternic! În cea mai recentă ediție, difuzată luni, 6 iunie, doi participanți au ajuns la un pas de bătaie, din cauza unui motiv aparent banal.

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii, în pat cu ispita Ali! Al treilea cuplu care se destramă?

Doi concurenți, la un pas de bătaie la Insula Iubirii

Protagoniștii episodului tensionat au fost nimeni alții decât Rey și Alex, doi „inamici” mai vechi. Cei doi și-au mai împărțit în trecut replici jignitoare, însă de data aceasta situația a escaladat. 

Vila băieților pare a fi pe un butoi de pulbere! Se pare că Alex l-a înfuriat pe Rey după ce a aruncat la gunoi o casoletă cu mâncare, având în vedere că unele fete de pe insula lor nu au apucat să mănânce. De cealaltă parte, Alex a susținut că nu mai era prea multă mâncare acolo și de aceea și-a permis să o arunce. 

Citește și: Au sărit scântei la Insula Iubirii. Cristina i-a făcut reproșuri dure lui Bogdan

„Ești nesimțit? De ce ai aruncat mâncarea? Ești nesimțit în toată firea.”, i-a spus Rey, venind peste el în cameră. Ulterior, discuția a continuat și în living, în fața tuturor.

Eu nu am venit aici să mă jignești.”, i-a spus și Alex, care a explicat că nu mai era multă mâncare în casoleta respectivă. 

Rey, replici acide la adresa lui Alex

La un moment dat, cei doi s-au apropiat „periculos” de mult, astfel că o ispită feminină, Larisa, a intervenit între ei. „Mi-e că Rey îl pocnește”, a zis Sebastian, privind scena. „Te rog să nu mă atingi.”, a continuat Rey pe un ton răspicat, la adresa lui Alex.

Ți-ai bătut joc de mâncare. (..) Eu nu îți mai tolerez astea. Tu în fața mea nu ești bărbat, ești o p**dă.”, i-a mai spus Rey. Alex a susținut că el e de părere că Rey a avut această ieșire doar pentru a face puțin „spectacol”, însă și fetele i-au luat apărarea acestuia din urmă, blamând gestul de a arunca mâncarea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
dog 1168663 1920 jpg
Pompeii family feast painting Naples jpg
proteste china png
image
image
image
image
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
Mihai Petre e1627449427429 webp
cub denise rifai png
serial wednesday jpg
Gabi de la Chefi la Cutite 14 jpg