Doi concurenți, la un pas de bătaie pe Insula Iubirii! De la ce a pornit totul

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Tensiunea e la cote maxime pe Insula Iubirii, chiar și între colegi! Doi concurenți din vila băieților s-au aflat la un pas de bătaie, aducându-și jigniri acide! Iată de la ce a pornit totul!

Stresul prin care concurenții trec în timpul testului de la Insula Iubirii începe să se resimtă tot mai puternic! În cea mai recentă ediție, difuzată luni, 6 iunie, doi participanți au ajuns la un pas de bătaie, din cauza unui motiv aparent banal.

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii, în pat cu ispita Ali! Al treilea cuplu care se destramă?

Doi concurenți, la un pas de bătaie la Insula Iubirii

Protagoniștii episodului tensionat au fost nimeni alții decât Rey și Alex, doi „inamici” mai vechi. Cei doi și-au mai împărțit în trecut replici jignitoare, însă de data aceasta situația a escaladat. 

Vila băieților pare a fi pe un butoi de pulbere! Se pare că Alex l-a înfuriat pe Rey după ce a aruncat la gunoi o casoletă cu mâncare, având în vedere că unele fete de pe insula lor nu au apucat să mănânce. De cealaltă parte, Alex a susținut că nu mai era prea multă mâncare acolo și de aceea și-a permis să o arunce. 

Citește și: Au sărit scântei la Insula Iubirii. Cristina i-a făcut reproșuri dure lui Bogdan

„Ești nesimțit? De ce ai aruncat mâncarea? Ești nesimțit în toată firea.”, i-a spus Rey, venind peste el în cameră. Ulterior, discuția a continuat și în living, în fața tuturor.

Eu nu am venit aici să mă jignești.”, i-a spus și Alex, care a explicat că nu mai era multă mâncare în casoleta respectivă. 

Rey, replici acide la adresa lui Alex

La un moment dat, cei doi s-au apropiat „periculos” de mult, astfel că o ispită feminină, Larisa, a intervenit între ei. „Mi-e că Rey îl pocnește”, a zis Sebastian, privind scena. „Te rog să nu mă atingi.”, a continuat Rey pe un ton răspicat, la adresa lui Alex.

Ți-ai bătut joc de mâncare. (..) Eu nu îți mai tolerez astea. Tu în fața mea nu ești bărbat, ești o p**dă.”, i-a mai spus Rey. Alex a susținut că el e de părere că Rey a avut această ieșire doar pentru a face puțin „spectacol”, însă și fetele i-au luat apărarea acestuia din urmă, blamând gestul de a arunca mâncarea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net