Teodora de la Insula Iubirii, în pat cu ispita Ali! Al treilea cuplu care se destramă!

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Concurenții care au acceptat cel mai dur test de fidelitate au petrecut deja două săptămâni pe „Insula Iubirii”, unde tentația și autocunoașterea sunt cele mai la îndemână activități! Deși e căsătorită, una dintre concurente a decis să doarmă alături de o ispită masculină. Mai mult decât atât, declarațiile ei au dat de înțeles că relația cu care a venit în emisiune ar fi pe sfârșite!

„Insula Iubirii” le oferă concurenților noi perspective de autocunoaștere, iar unele întrebări cu care aceștia au venit în show și-au găsit deja răspunsurile! Nu mai e așa mult până la întrebarea finală - „Plecați împreună sau separat?” - iar două cupluri deja au ales calea despărțirii. 

Citește și: Două cupluri s-au destrămat la Insula Iubirii! Ce a făcut în baie cu ispita?

Teodora și ispita Ali au dormit în același pat

În cea mai recentă ediție a show-ului, difuzată luni, 6 iunie, Teodora Marcu, singura concurentă căsătorită din acest sezon „Insula Iubirii”, i-a propus ispitei ei masculine preferate, Ali, să doarmă împreună, mai în glumă, mai în serios. El nu a refuzat, iar imaginile cu pricina au ajuns și la Alex, soțul Teodorei. 

Îndoiala pare să se fi instalat tot mai mult în inima Teodorei, care îşi pune acum întrebări tot mai serioase în legătură cu viitorul ei alături de Alex. La doar o zi după ce a declarat că şi-a dat seama că nu se află în relaţia potrivită, Teo a împărțit patul cu Ali, ispita alături de care a petrecut cel mai mult timp și care poate fi un posibil pretendent! Cei doi doar au dormit și s-au relaxat, însă au existat și câteva atingeri, îmbrățișări și gesturi tandre.

Citește și: Concurenta de la Insula Iubirii care a făcut videochat. Cum a dat-o iubitul ei de gol!

Teodora mi-a făcut invitaţia să dorm alături de ea şi n-am putut refuza! Se simte liniştită şi protejată în braţele mele!”, a declarat Ali.

La rândul ei, Teo a spus că el fost cel care a ajutat-o să își dea seama de relația cu care a venit în emisiune. „Ali m-a ajutat foarte mult să îmi dau seama de relaţia pe care o am. Acasă credeam că am relaţia perfectă şi că nimeni nu poate să mă schimbe! (..)

Vreau să mă bucur de fiecare moment care mi-a mai rămas pe insulă! (..) Mă simt așa de bine și ușurată și liberă. Nu m-am mai simțit așa. Nu mă mai interesează de nimeni. (..) Am realizat că eu și Alex nu ne potrivim.”, a spus și Teodora. Cu toate acestea, Teo a zis că are în continuare respect pentru partenerul ei și de aceea nu dorește să facă nimic care l-ar pune pe acesta într-o ipostază jenantă.

La rândul ei, și Lavinia a împărțit din nou camera cu Florin, ispita alături de care formează un cuplu de câteva ediții încoace. 

Soțul Teodorei nu vrea să dea crezare imaginilor

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, a pornit cu imaginile în cauză și către insula băieților, pentru a i le arăta soțului Teodorei. Alex nu dorește să accepte însă că soția lui ar putea să simpatizeze un alt bărbat, iar colegii lui îi trimit mici „atacuri” din acest motiv. Toți ceilalți sunt convinși că Teo și Alex nu se potrivesc și că el ignoră semnele de pe insula fetelor.

Teodora a decis să nu mai formeze un cuplu cu Alex. Cei doi sunt căsătoriți

La finalul ediției de luni, Teodora a explicat mai clar ca niciodată că a luat decizia de renunța la relația ei cu Alex, după ce a ajuns la concluzia că nu se potrivesc. Astfel, pe Insula Iubirii s-a destrămat deja un al treilea cuplu, alături de Cristina și Sebastian și Rey și Lavinia, care au pornit, la rândul lor, pe drumuri separate. 

Cât înseamnă pentru mine testul ăsta, am luat o decizie. Mă oprește respectul pentru el, aș prefera să-i spun toate lucrurile astea în față. Nu mai vreau să mai plec (de pe insulă n.r) Nu mai are rost să-i transmit, că vede și el niște lucruri. Sigur o să îi arate și ce vorbim acum.”, a mai spus ea. Teo le-a împărtășit ulterior și colegelor ei decizia pe care a luat-o cu privire la soțul ei, renunțând și la inelul care reprezenta uniunea ei cu Alex. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net