Radu Vâlcan, mesaj emoționant de ziua Adelei Popescu: «Iubirea mea». Cum a fost surprinsă actrița

Ultima actualizare:
Radu Vâlcan a publicat o fotografie de ziua Adelei Popescu
Radu Vâlcan a publicat o fotografie de ziua Adelei Popescu

Adela Popescu a împlinit marți, 8 octombrie, vârsta de 33 de ani, iar soțul a avut grijă să-i facă o declarație de dragoste originală. Se știe deja că cei doi au o relație foarte apropiată și se iubesc la fel ca întotdeauna, iar de ziua prezentatoarei tv, el a știut exact cum s-o surprindă.

Adela Popescu a împlinit 33 de ani, iar soțul, cu care are împreună doi copii, mai precis, doi băieți, a publicat o imagine pe Instagram, în care apare alături de soția lui, în mașină, iar descrierea i-a amuzat pe mulți dintre prietenii virtuali ai cuplului. „M-am gândit s-o duc eu la platou, pentru că sigur va sta numai pe telefon. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, în dreptul acestei imagini.


    Radu Vâlcan a publicat o fotografie de ziua Adelei PopescuFoto Instagram
Radu Vâlcan a publicat o fotografie de ziua Adelei PopescuFoto Instagram

Însă reacția Adelei Popescu nu a întârziat să apară la fotografie, iar vedeta a răspuns în același ton ironic: «WOW, DAD, ce mesaj frumos», mulțumindu-i soțului pentru declarația de dragoste. Ajunsă în platoul emisiunii "Vorbește lumea", Adela a avut din nou parte de surprize. Adela a fost vizitată chiar pe platoul emisiunii de televiziune de Corina Dănilă şi Ioana Ginghină, fostele ei colege din serialul „Numai iubirea”, difuzat de postul Acasă, de Carmen Tănase, cu care a jucat în „Iubire ca în filme”, „Pariu cu viaţa” şi O nouă viaţă”, dar şi Horia Brenciu, jurat la „Vocea României”.

Fostele colege din telenovele i-au fost alături Adelei Popescu
Fostele colege din telenovele i-au fost alături Adelei Popescu

Cu toții i-au cântat, i-au făcut urări de bine şi au felicitat-o, emisiunea fiindu-i dedicată în totalitate! Iar surprizele nu s-au oprit, căci soţul vedetei, actorul şi prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, ne-a povestit că o va scoate la masă în oraş şi îi va face cadouri inedite. 

Cum arată o zi din viața Adelei Popescu

„Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 7:30, asta pentru că atunci se trezeşte Alexandru şi vrea să ne jucăm, apoi ne pregătim pentru grădiniţă. În zilele relaxante, Radu îl duce pe Alexandru la grădiniţă, iar eu rămân cu Andrei acasă. Îmi fac o cafea, un mic dejun şi mă pun pe canapea liniştită să mă uit la un serial. Pregătesc ceva de mâncare pentru Alexandru şi pentru Andrei, apoi fie mergem toţi în parc, fie trebăluim prin casă. Trăiesc cea mai relaxantă perioadă din viaţa mea şi cea mai completă”, a declarat Adela Popescu.

Citește și:

Dan Bittman, Nico şi Radu Vâlcan revin la TV cu emisiuni noi. Unde îi vedeţi

Adela Popescu, chinuită de entorsă de o lună. A ieșit în oraș cu rochie de seară și ghips

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net