Răduleasca a fost prima! Au trecut de 30 de ani, dar au dat iama în iubiți tinerei

simeon stalpnicul png
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fost împreună 5 ani de zileFoto: Arhiva Click!

Că dragostea nu are vârstă, nu e doar o vorbă-n vânt, iar vedetele noastre de sex feminin au confirmat asta. Sunt femei de succes și, deși sunt trecute de 30 de ani, preferă dragostea cu bărbați mult mai tineri. Dacă unele relații au eșuat, iată că altele țin și în prezent.

Cea care a dat tonul relațiilor cu bărbați mai tineri a fost Mihaela Rădulescu. Relația ei, însă, cu Dani Oțil, s-a sfârșit după 5 ani de zile. În ultima vreme, tot mai multe dive trecute de 30 de ani își aleg iubiții atente, cu ochii pe buletin. 

Anda Adam (36 de ani) este una dintre cântărețele în vogă din showbiz. Este realizată profesional, iar de câțiva ani, și în viața privată. După mai multe relații eșuate, ultima fiind cea cu Victor Slav, artista l-a întâlnit pe Sorin Andrei la finalul anului 2014. Și, deși acesta este mai mic cu șase ani decât ea, nu a împiedicat-o pe artistă această diferență să-l ia de soț și să-i facă și un copil. 

simeon stalpnicul png
Anda Adam şi Sorin Andrei se iubesc de peste un anFoto: arhivă personală

 De câțiva ani, Romanița Iovan (52 de ani) s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a-și trăi discret relația cu un avocat de succes, Iulian Gogan (40 de ani). Între Romanița și iubitul său este o diferență de vârstă de 12 ani, însă sentimental de iubire se menține la fel de puternic. Cei doi s-au logodit și nu ete exclus să se lase și cu o nuntă în viitorul apropiat.

simeon stalpnicul png
Romaniţa Iovan în timpul unei vacanțe din Grecia, alături de Iulian Gogan

 Oana Roman (40 de ani) s-a înțeles întotdeauna cu bărbații mai tineri decât ea. Actualul soț, Marius Elisei (30 de ani) este mai mic cu zece ani. Sunt împreună de mai bine de de trei ani și sunt părinții unei fetițe de doi ani și jumătate, Maria Isabel, și chiar dacă relația lor a avut suișuri și coborâșuri, vedeta a știut să-și țină căsnicia. De curând, cei doi și-au reînoit jurămintele printtr-o slujbă la aceeași biserică iunde s-au și cununat.

simeon stalpnicul png
Oana Roman şi Marius Elisei şi-au salvat căsnicia care ajunsese într-un impasfoto: arhiva personală

La 37 de ani, Lili Sandu se pare că şi-a găsit liniştea alături de Silviu Tolu (25 de ani), alias ”Elvis Presley de România”, fotomodelul în compania căruia fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă în Vama Veche, vara aceasta. Modelul, care a fost imaginea Guess pentru mai multe campanii, o alintă "maimuță" pe Lili.

simeon stalpnicul png
Lili Sandu şi Silviu Tolu, în timp ce serveau un meniu franţuzesc la iarbă verdeFoto: arhivă personală

Oana Zăvoranu are 43 de ani, iar actualul partener, Alex Ashraf, are 29 de ani. 14 diferență între ei, însă asta nu a fost un motiv în calea fericirii lor. Ba mai mult, bruneta și palestinianul au trecut pe la starea civilă în urmă cu aproape șase luni. 

simeon stalpnicul png
Oana și Alex se iubesc de trei aniFoto: Facebook

Actrița Crina Matei (44 de ani) a fost destul de discretă cu viața intimă. În afară de relația cu țambalistul Marius Mihalache, aceasta nu s-a mai expus cu vreuna. Și totuși, vara aceasta, frumoasa artistă s-a afișat cu un manechin în floarea vârstei. Piteșteanul Bogdan Zamfir are 24 de ani, adică este mai mic cu 20 de ani decât ea. Crina a avut grijă să-l sculpteze după bunul ei plac. L-a dus la estetician să-i micșoreze urechile, i-a ales hainele și l-a introdus în lumea bună.

simeon stalpnicul png
Crina Matei şi Bogdan Zamfir s-au sărutat cu patos, ca doi porumbei, pe buza unei piscine din MamaiaFoto: Mihai Ionescu

Elena Udrea se iubește din august cu fostul manechin Adrian Alexandrov. Fosta consilieră prezidențială are 42 de ani, iar Adrian are 32. O diferență de 10 ani. Nunta lui Honorius Prigoană, unde Udrea a fost nașă, a fost momentul oportun pentru ea să se afișeze și să-și recunoască relația. 

simeon stalpnicul png
Elena Udrea, în brațele noului ei iubit, Adrian Alexandrovfoto: arhivă personală

Soprana Angela Gheorghiu este veterana listei. Are 51 de ani, iar iubitului ei i-ar putea fi mamă. Stomatologul Mihai Ciortea are 27 de ani, este absolvent al Facultăţii de Medicină Dentară din Cadrul Universităţii Carol Davila, din Bucureşti şi a participat la nenumărate cursuri şi congrese internaţionale. 

simeon stalpnicul png
Soprana Angela Gheorghiu şi medicul stomatolog Mihai Ciortea se iubesc din 2013

Adina Postelnicu (36 de ani) a început din toamna lui 2014, o relaţie cu artistul Glance (26 de ani), un arab cu zece ani mai tânăr decât ea. Diferenţa de vârstă nu pare să fie un obstacol în calea dragostei lor, căci artistul a mărturisit că îi place totul la iubita lui. 

simeon stalpnicul png
Adina și Glance sunt împreună din toamna lui 2014
cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Alla Pugaciova FOTO Twitter
Pasarela maritimă 2 FOTO mariana iancu JPG
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda