Răduleasca îi dă liber iubitului paraşutist şi la alte femei


    Diva de la Monaco a dat din casă detalii picante despre idila cu Felix Baumgartner
Diva de la Monaco a dat din casă detalii picante despre idila cu Felix Baumgartner

Fără îndoială, idila sfârşitului de an îi are ca protagonişti pe Mihaela Rădulescu şi pe paraşutistul de Cartea Recordurilor, Felix Baumgartner. Cei doi au recunoscut că se iubesc iar acum, în preajma Sărbătorilor, au “dat din casă” primele amănunte picante din intimitatea lor.

Mihaela Rădulescu, cea mereu surprinzătoare, s-a despărţit de mai tinerelul Dani Oţil (33 de ani), după şase ani de iubire, pentru mai coptul Felix Baumgartner (au amândoi 45 de ani). A recunoscut relaţia cu paraşutistul austriac pe o reţea de socializare, apoi într-un interviu televizat, iar recent a pus pe tavă detalii suculente în cel mai recent număr al revistei “Elle”. Culmea, tot în această perioadă, Felix a făcut şi el primele declaraţii despre Mihaela Rădulescu pentru site-ul wthejournal.com. În interviul respectiv, sportivul austriac a mărturisit că atunci când trebuie să vadă un film la focul şemineului alege varianta propusă de iubita lui: „Vizionez cu plăcere filmul preferat al iubitei mele, «A room with a view»”, a spus Felix Baumgarter. Mihaela a fost, în schimb, mult mai generoasă cu dezvăluirile şi a detaliat cum s-a înfiripat idila. Este de notorietate interviul pe care i l-a luat lui Felix pe 22 octombrie, însă ce a urmat e demn de o telenovelă.

Felix s-a chinuit să-i afle numărul de telefon

“S-a născut ceva acolo între noi şi n-a fost doar din partea mea. Deşi amândoi cam trăgeam de timp să mai vorbim, să mai povestim, pur şi simplu am plecat”, povesteşte Mihaela pentru Elle. Cum şi lui Felix îi picase cu tronc diva de la Monaco, acesta a făcut tot posibilul să-i afle numărul de telefon, însă l-a primit cu o cifră greşită. I-a trimis mesaje, la care, evident, n-a primit nici un răspuns. A doua zi după interviu, viaţa i-a pus însă din nou faţă în faţă, la un eveniment prezentat chiar de Răduleasca. Aici au lămurit misterul sms-urilor şi practic s-au cuplat oficial. “Omul are farmec, arată de senzaţie, adică nu poţi fi de piatră când te afli la doi metri de el. Felix e totuşi un burlac de 45 de ani, care e cine e, arată cum arată, deci e interesant pentru multe alte femei de pe planetă, nu doar pentru mine. Dar asta e cel mai puţin important. Ne-am declarat amândoi de la început o libertate totală, aşa încât fiecare e liber să trăiască după cum doreşte şi când ne întâlnim, momentele alea sunt doar ale noastre şi atât”, povesteşte Mihaela despre regulile libertine ale relaţiei sale.

Ayan nu i-a cunoscut pe iubiţii mamei

Ayan este băieţelul pe care  Mihaela îl are cu fostul soţ
Ayan este băieţelul pe care Mihaela îl are cu fostul soţ

În cei 45 de ani ai săi, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori. În 1989 cu Bogdan Rădulescu, de la care a păstrat numele. A avut o relaţie de patru ani cu Dan Chişu, iar apoi Mihaela s-a măritat în 1997 cu Ştefan Bănică Jr, de care s-a despărţit în 1999 din cauza infidelităţii cântăreţului. Următorul mariaj din 2004 a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg cu care are un copil, pe Ayan (10 ani), dar nici acest mariaj nu a ţinut şi după 4 ani au divorţat. După despărţire a început o relaţie cu Dani Oţil, prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 care era mai mic cu 11 ani ca ea.

Elan Schwartzenberg
Elan Schwartzenberg

Anul acesta s-a despărţit de el şi Mihaela a început o relaţie cu  Felix. Ayan, fiul ei de 10 ani, nu l-a cunoscut pe Dani de la începutul relaţiei, cum nici pe Felix nu l-a cunoscut încă. “Întotdeauna am vrut ca lângă copilul meu să fie tatăl lui şi apoi, eventual, bărbatul acela despre care voi şti sigur că va fi acolo permanent. Nu a fost cazul până acum. Ayan are o relaţie foarte frumoasă cu tatăl său”, a spus Mihaela pentru Elle.

Fosta iubită l-a acuzat că o înşela

Nicole, fosta  iubită a lui Felix
Nicole, fosta iubită a lui Felix

Femeia căreia Răduleasca i-a luat locul se numeşte Nicole Öttl, este originară din Austria, are 33 de ani şi o viaţă pe care şi-a dedicat-o sportului. A făcut gimnastică de performanţă, iar acum este antrenoare, pilotează elicoptere, se caţără pe munţi, face sporturi extreme. După 7 ani de iubire, s-au despărţit, în 2013. “Lipsa de intimitate, multe femei lipsite de respect, spiritul neobosit de aventură şi egoism sunt câteva dintre lucrurile cu care eu nu mai pot trăi”, a mărturisit Nicole în august 2013, declaraţiile ei făcând iureş în presa germană şi scoţând la iveală o latură mai puţin cunoscută a lui Felix Baumgartner: aceea de bărbat infidel, care cade uşor în mrejele fanelor.

Click! spune

Mihaela şi Felix s-au cuplat în urmă cu două luni, iar pe 18 decembrie au ieşit de mână, oficial, la un eveniment de cinci stele, în oraşul german Rust. În 2012, sportivul austriac a uimit o lume întreagă cu saltul lui din stratosferă, de la 39.000 de metri altitudine.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina