Răduleasca sfidează gerul, defilând cu sânii la vedere și cu geantă de 20.000 de euro pe braț


    Mihaela Rădulescu și-a etalat şi la  Bucureşti hainele de firmă: geanta Hermes de 20.000 € şi cizmele de 1.200 €Foto: Mihai Ionescu
Mihaela Rădulescu și-a etalat şi la Bucureşti hainele de firmă: geanta Hermes de 20.000 € şi cizmele de 1.200 €Foto: Mihai Ionescu

Mihaela Rădulescu a revenit în România, iar primul popas l-a făcut în emisiunea lui Dani Oţil. Cei doi au dezvăluit la Antena 1 amănunte picante, de pe vremea când formau un cuplu, ca mai apoi vedeta, stabilită la Monaco, să ia micul dejun la un restaurant de lângă sediul PRO TV, unde a lucrat ani buni.

Nu degeaba a zis Dani Oţil (38 de ani) în matinalul de la Antena 1 că a venit singura divă din România. Mihaela Rădulescu (49 de ani) a avut o apariţie în stilul ei propriu care i-a adus acest renume. Chiar dacă a fost invitată într-o emisiune matinală, respectiv “Neatza cu Răzvan şi Dani”, aceasta s-a cocoţat pe sandale cu toc de 15 cm, îmbrăcată în cea mai mulată rochie roşie, cu crăpătură pe picior, şi cu un decolteu apetisant.


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu

S-a plictisit repede de ţinută, aşa că la un moment dat a schimbat-o cu o salopetă din catifea verde, care îi punea în evidenţă sânii frumoşi. Deşi Mihaela se iubeşte în prezent cu Felix Baumgartner, Dani s-a plâns că îi lipseşte schimbul de mesaje cu ea, chiar şi acelea mai puţin drăguţe, când ea făcea scene de gelozie.

A schimbat trei ţinute în două ore

Este normal ca un bărbat să nu uite vreodată o femeie precum Mihaela: ”Îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani”, a menţionat Oţil, într-un interviu. Popasul la Antena 1 a fost scurt căci, după emisie, bruneta cârlionţată a plecat spre un restaurant de pe Strada Mătăsari, lângă sediul PRO TV, semn că îi era dor să revadă locurile pe unde a trecut anul trecut, în calitate de jurat la ”Românii au talent”. 


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu

De data aceasta a schimbat vestimentaţia, alegând o pereche de pantaloni negri, jachetă, cel mai probabil marca Chanel, cizme “Off white”, modelul “For Walkig” în valoare de 1.200 de euro, şi geantă Hermes, de 20.000 de euro. Fotoreporterii Click! au surprins-o la ieşirea din restaurant. A fost  extrem de prietenoasă: ”Nu mai rămân în România, pentru că nu am ce face. Nu petrec aici Sărbătorile de Iarnă, mâine plec la Monaco”. Întrebată  de ce nu îl aduce şi pe Felix aici, Mihaela a răspuns: “Nu pot să îl aduc chiar aşa, omul e ocupat, chiar are treabă, se dă peste cap cu elicopterul”. După aceste declaraţii, diva s-a urcat în maşina pusă la dispoziţie de Antena 1 şi a plecat spre casa din Bucureşti.

Dan Chişu, fostul ei iubit, s-a însurat

Mihaela Rădulescu s-a mai iubit, în tinereţe, şi cu actorul Dan Chişu. Relaţia lor a început în anii ‘90. ”Mihaela are o personalitate extraordinar de puternică, încerca să-şi impună punctul de vedere. Cred că mă certam cu Mihaela săptămânal”, a povestit Dan Chişu (63 de ani), în urmă cu mai multe luni. Iată că singura femeie pentru care el a renunţat la burlăcie este actriţa Alina Chivulescu (44 de ani). Cei doi s-au cununat civil miercuri.

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg