Răduleasca, tango cu vedere la chiloţei! 5 motive pentru care au ales-o la "Dansez printre stele"

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu este jurat şi la "Românii au talent" (PRO TV)
Mihaela Rădulescu este jurat şi la "Românii au talent" (PRO TV)

Jurata de la "Românii au talent" va prezenta noul show de la PRO TV alături de simpaticul Cabral. Mihaela nu e străină de dans, gimnastică şi coregrafii, dar are şi alte atuuri numai bune pentru a atrage audienţa.

Pro TV a achiziționat licența de producție a formatului "Dancing with the stars", de la BBC. Cu peste 30 de premii la nivel global, show-ul este o competiție de dans între 11 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități. Cuplurile se întrec live în fiecare ediție a show-ului și prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiție. Gazdele acestei emisiuni, pe care PRO TV o va introduce în grila de primăvară, sunt Mihaela Rădulescu (47 de ani) şi Cabral Ibacka (39 de ani), cei doi având mari şanse să egaleze sau să depăşească performanţele cuplului Iulia Vântur-Ştefan Bănică, de la "Dansez pentru tine" (2006-2013).


    În 2013, la
În 2013, la

Mihaela a acceptat cu bucurie propunerea de a fi, alături de Cabral, gazda acestui show. „Pentru dans trebuie să ai pasiune, chef, stare, talent, îndrăzneală, libertate, încredere în tine. Dansul n-a făcut niciodată rău nimănui, dansul e bucurie și emoție, distracție și flirt. Cine nu dansează, nu iubește, nu simte. Mă bucur enorm că dansul revine în prim plan și că va face, la Pro TV, un show fantastic. Distribuția e super provocatoare, echipa e de milioane, iar prezentatorii... vis!”, a declarat Mihaela. Vedeta are multe atuuri de partea ei pentru acest nou rol, iar ceea ce o recomandă este mană cerească pentru audienţă. Iată cinci motive pentru care diva de la Monaco va prezenta această producţie!

1. Timp de 13 ani a practicat gimnastică ritmică

2. Nu este străină de dans şi coregrafii. Chiar şi la "Românii au talent", acestea sunt punctele ei forte în procesul de jurizare

3. Este spontană şi are replici spumoase, de multe ori fără perdea, care prin bine la public

4. Are un corp perfect, lucrat cu multă trudă, este activă, face sporturi extreme

5. Are peste 20 de ani de experienţă în televiziune, iar acţiunile sale, de multe ori considerate deplasate, ridică instant audienţa (n.r. la Românii au talent s-a tăvălit în făină, a sărutat un concurent pe gură etc).

Unde mai pui că, atunci când este invitată să danseze, Mihaela ne arată doar ce iubitul ei, Felix Baumgartner, vede acasă, în dormitor. În 2013, diva a pus în scenă un tango senzual, alături de coregraful Bogdan Boantă, la show-ul "Dansez pentru tine". Chiar sub ochii fostului soţ, Ştefan Bănică, prezentatorul emisiunii, Mihaela şi-a etalat chiloţeii şi zona intimă, spre deliciul telespectatorilor.

Şi pentru Cabral, acest show reprezintă o adevărată provocare, pe care abia așteaptă să o înceapă: “Ani de-a rândul, oamenii au arătat că apreciază emisiunile de dans, așa că decizia de a oferi un spectacol bazat pe dans nu e o surpriză. Rămâne să vedem dacă și de data asta vom reuși să ne ridicăm la nivelul așteptărilor românilor, dacă muzica și dansul, decorul, concurenții și prezentatorii vor însemna, laolaltă, un spectacol de zile mari. Noi așa sperăm!”.


    Cabral mai prezintă la PRO TV şi emisiunea
Cabral mai prezintă la PRO TV şi emisiunea

Show-ul "Dancing with the stars" este în producție în peste 49 de țări, printre care Argentina, Australia, Croatia, Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Turcia, Suedia sau Statele Unite ale Americii. Rezultatele de audiență pentru versiunea difuzată în Marea Britanie au crescut în fiecare an, ajungând acum să fie cu 65% mai mari decât în momentul lansării, în anul 2003, iar în Statele Unite ale Americii audiența atinge 25 de milioane de telespectatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ruxi colaj instagram jpg
Banner Connect-R
Banner Gheorghe Turda
smiley jpg
irina rimes colaj instagram jpg
Banner Alina Sorescu
Banner Iuliana Beregoi
mihaela radulescu si dani otil jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net