Raluca Bădulescu, de nerecunoscut. A scăpat de fața căzută: ”Pielea se lăsase”

image
Raluca Bădulescu se pregătește de noul sezonal sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, care începe din toamnă

Raluca Bădulescu are 46 de ani, dar intervențiile estetice o ajută să arate mult mai tânără. Ultima a scăpat-o de fața căzută, astfel că va avea o aparție de zile mari la debutul noului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. ”Pielea se lăsase ca și cum aveam gușă”, a mărturisit vedeta.

Cabinetele esteticienilor sunt luate cu asalt de celebrități. Vor să le dispară orice imperfecțiune de pe chip, și nu doar, astfel că vizitele la medicii care le înfrumusețează sunt dese.

image
Raluca Bădulescu a fost tare încântată când s-a văzut în oglindă, după intervenția estetică

Iar Raluca Bădulescu este una dintre ele. Vrea să strălucească pe platoul de filmare de la ”Bravo, ai stil!”, astfel că a apelat la medicul Iancu Morad, ca să-i remodeleze mandibula. Nu cu bistiriul, ci cu toxină botulinică.

”De ceva timp mă deranja faptul că linia mandibulară nu mai era fermă, pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă, mai ales după ce am slăbit ceva kilograme. Domnul doctor mi-a recomandat Face Contouring, o procedură minim-invazivă pe care o urmează vedete mari din America. Mi-a făcut câteva injecții fine de-a lungul mandibulei și aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență. Este pur și simplu genial că se întâmplă acest lucru fără operație, anestezie sau perioadă de recuperare. Să-i dea Dumnezeu sănătate doctorului Morad că reușește să lucreze atât de bine și că mă temperează atunci când vin cu fel și fel de fixații. Știe când e prea mult și mereu echilibrează situația, iar asta înseamnă să fii un medic bun”, a spus Raluca Bădulescu.

Cum se realizează Face Contouring

Remodelarea conturului mandibular este una din cele mai în vogă proceduri estetice minim-invazive din România, în 2021.

image
Medicul Iancu Morad a scăpat-o pe Raluca de fața căzută

Procedura a căpătat o popularitate impresionantă, după ce multe vedete de peste ocean au declarat că au efectuat-o, surorile Kardashian fiind cele care au dat startul acestui trend la nivel mondial.

Ea are scopul de a elimina depozitele adipoase, gușa sau bărbia dublă și de a reface conturul feței, accentuând și întinerind trăsăturile feței.  

Medicul estetician, Iancu Morad:”Tratamentul este minim invaziv și dă un aspect de chip mai suplu”

„Odată cu trecerea anilor, nu doar pielea să lasă, ci și linia mandibulară. Trăsăturile încep să nu mai fie așa de ferme cum erau odată. Se pierde linia dintre unghiul madibular și menton, și obținem un aspect de față căzută, îmbătrânită. Avem posibilitatea unui tratament injectabil cu acid hialuronic sau cristale de calciu. Acesta din urmă este un produs echivalent cu acidul hialuronic, dar mult mai concentrat și oferă o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Tratamentul este minim invaziv și dă un aspect de chip mai suplu, înfrumusețează profilul și pune în valoare trăsăturile pacientei”, a explicat medicul Iancu Morad.

Prețul intervenției pornește de la 900 de euro și variază în funcție de tipul și de cantitatea substanțelor injectate (acid hialuronic, cristale de calciu, grăsime proprie).

Citește și: 

Raluca Bădulescu, față în față cu Denise Rifai: "Am 46 de ani, dar sunt fata mamei și a lui tata"

Raluca Bădulescu are o soră de care nu ştie nimeni. Cum arată şi cu ce se ocupă Ioana

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg