Raluca Bădulescu debutează ca DJ într-un spectacol de modă inedit

image
Raluca Badulescu

Raluca Bădulescu nu face show doar din scaunul de jurat al emisiunii "Bravo, ai stil" de la kanal d. Vedeta a pus în scenă un proiect de modă inedit pe muzică de club, asemănător spectacolelor de la Ibiza, unde obişnuieşte să meargă cu soţul ei Florin Stamin.

Excentrică în aparițiile sale, pe tocuri amețitoare, cu peruci devenite semnătură personală și cu nelipsitele unghii roșii, Raluca Bădulescu a reușit să ducă la un alt nivel moda și postura de jurat într-un show de televiziune devenit fenomen. Puţini ştiu că vedeta tv a fost profesoară de limba română și engleză, a trecut prin experiența de corporație, dar dintotdeauna a trăit pentru modă și muzică. Dorința de a deveni o voce importantă în modă i s-a împlinit, acum este timpul să uimească prinț-un proiect inedit care reunește cele două pasiuni, modă și muzică, un concept fashion transpuns într-un spectacol de club, denumit  "Regina Regească".

raluca jpeg
Raluca Badulescu

"“Pasiunea mea principala este moda, dar muzica m-a urmărit de-a lungul vieții. În călătoriile mele în Ibiza s-a născut ideea acestui proiect. Am fost mereu fascinată să văd pe scenă, în cluburi, apariții extraordinare, costume care căpătau parcă o forță și mai mare de seducție datorită muzicii, a ritmului, a spectacolului luminilor. Pentru mine era desfășurarea unui spectacol total, cu o încărcătură estetică și emoțională puternică. A venit timpul să fructific ideea care mă urmărește de ceva vreme. În acest nou proiect, îmi doresc să îmbin muzica cu moda”, a povestit Raluca Bădulescu.

Rochie cu 300 de cristale la evenimentul de lansare

Această pasiune o va trimite pe raluca Bădulescu în spatele pupitrului de DJ, pentru a împărtăşi cu toţi fanii melodiile care o fac fericită. Va fi un adevărat Celebrity DJ, întocmai ca Paris Hilton, actorul Idris Elba sau Virgil Abloh (n.r. director creativ pentru bărbaţi la Louis Vuitton).

O primă apariție incendiară a Ralucăi Bădulescu va avea loc pe 30 noiembrie, la Bucharest Fashion Week, un spectacol total, de muzică și modă, “orchestrat” de Regina Regească.  Atunci se va lansa noua colecție semnată de excentrică vedetă în colaborare cu Alexandru Raicu.  

“Ţinuta pe care o voi purta este realizată din catifea şi din 300 de metri cu aplicaţii de cristale. Voi fi strălucitoare! Bijuteriile sunt făcute special, căştile sunt încrustate cu cristale Swarovsky”, a adăugat Raluca Bădulescu despre ţinuta creată special pentru acest eveniment. 

Citeşte şi:

Scandal pe bune între Iulia Albu şi Raluca Bădulescu: "Dacă vreodată în viaţa ta..."

Raluca Bădulescu, distracţie pe ringul de dans cu fostul soţ şi sora! Ţi se pare că seamănă?

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
Razboi in Ucraina tanc Foto: Anadolu Agency/Getty Images
nicusor dan png
image
image
image
image
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg