Raluca Bădulescu e slabă băț în costum de baie! Și-a expus formele la piscină

simeon stalpnicul png
Raluca Bădulescu s-a răcorit fără emoții la pisicină foto: arhiva personala

S-au dus vremurile când Raluca Bădulescu stătea îmbrăcată până-n gât pe plajă. De când și-a micșorat stomacul chirurgical și și-a înjumătățit greutatea, jurata de la "Bravo, ai stil!" (Kanal d) face parada celor mai stridente costume de baie. Într-unul roz bombon a făcut furori la pisicină, weekend-ul trecut, când s-a răcorit în compania unor prieteni.

Scenariul în care Raluca Bădulescu (42 de ani) să aibă siluetă de fotomodel era greu de imaginat în urmă cu patru ani chiar și pentru ea. Ambițioasă, vedeta s-a decis însă pentru fiul ei să ia măsuri și a făcut probabil cea mai grea alegere. S-a supus operației de micșorare a stomacului, dar acum privind în urmă nu are nicio umbră de regret. Este slabă băț și are curaj să stea la plajă în cele mai sexy costume de baie. 

simeon stalpnicul png
Raluca Bădulescu nu se teme să poarte culori puternicefoto: arhiva personala

Mulțumită de felul în care arată, jurata de la "Bravo, ai stil" s-a dezbrăcat fără emoții la pisicină. După cum se poate observa și in fotografii, Raluca nu face furori numai cu talia de viespe, ci și cu sânii, ajustați în cabinetul medicului estetician. Se știe că imediat după ce a slăbit, vedeta a rămas cu un exces de piele, care a trebuit îndepărtat, iar bustul modificat cu implanturi.  

În trecut, Raluca folosea eșarfe și alte accesorii de plajă, ca să ascundă zonele corpului care o nemulțumeau. Acum este relaxată și apleayă la stfel de trucuri doar pentru un plus de eleganță. 

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Prizonieri britanici eliberați de Rusia / Foto Aiden Aslin via BBC
Casa Tomada de Rafael Gomezbarros la Rijksmuseum în Amsterdam EPA EFE
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg