Raluca Bădulescu, insulte la adresa Alexandrei Ungureanu, noua concurentă de la «Bravo, ai stil»: «E un extraterestru ciudat»

image
Alexandra Ungureanu, noua concurentă a emisiunii de stilFoto: Instagram

Cântăreața Alexandra Ungureanu, cea mai nouă concurentă intrată în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, nu pare să fi ajuns la inima juratei Raluca Bădulescu, care a făcut câteva declarații acide la adresa acesteia, în cadrul concursului.

Alexandra Ungureanu i-a luat recent locul Ginei Chirilă în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce aceasta din urmă, însărcinată fiind, a decis să nu mai participe în competiție după ce s-a simțit rău. Deși abia a intrat în concurs, Alexandra a fost dur criticată de Raluca Bădulescu, chiar în timpul filmărilor emisiunii de la Kanal D. 

Raluca Bădulescu, despre Alexandra Ungureanu

Raluca Bădulescu a mărturisit, atunci când a aflat despre noua concurentă în show, că Alexandra Ungureanu nu o suportă. Asta după ce jurata i-a spus în repetate rânduri că se îmbracă prost și că nu are deloc simțul modei. „Îți dai seama că ea nu mă halește, ca d-aia am zis că a fost mereu la prost îmbrăcată. Eu o consider pe ea, fără nici o supărare un alien (extraterestru n.r) ciudat. Recunosc asta în fața camerei”, a mărturisit Raluca Bădulescu, potrivit VIVA!

image
Raluca Bădulescu a fost critică la adresa noii concurente

„Ea se chinuie mult cu moda, dar nu prea mi se pare că-i iese. Vom vedea acum la Bravo, ai stil…”, le-a mai spus Raluca colegilor săi din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Alexandra Ungureanu a intrat în show-ul Bravo, ai stil! Celebrities după ce Gina Chirilă a decis să se retragă, fiind însărcinată, pentru a se odihni. Soției lui Bogdan Vlădău i s-a făcut, la un moment dat, rău pe platoul de filmare, așa că a decis să ia o pauză și să se relaxeze, bucurându-se de perioada frumoasă din viața ei.

Alexandra Ungureanu este o cântăreață de muzică pop, cunoscută după ce a colaborat cu trupa sistem. Ulterior, în 2004, ea a format trupa Crush, care a avut mare succes la publicul din România.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Viktor Orban FOTO AFP
incendiu S5 foto ISU B If jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg